• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Wanneer geopend?

Openingstijden

Contact opnemen?

Contact gegevens

Showroom afspraak?

Afspraak maken
Gert-Donkersteeg-profiel

Openingstijden Gert Donkersteeg Parket

Maandag t/m zaterdag: Op afspraak

Bij Gert Donkersteeg Parket ben je aan het juiste adres voor click- en plak PVC vloeren, laminaatvloeren en Floer Akupanelen. Aan de Schoutenstraat 92 te Barneveld vind je hier alle collecties PVC en laminaat van het merk Floer!

Afspraak maken
Gert-Donkersteeg-logo

Jouw Floer dealer in Barneveld en omgeving!

Wij van Gert Donkersteeg Parket zijn een familiebedrijf (vader en zoon) met een team van leggers. Gert heeft al ruim 40 jaar ervaring in de vloeren, en zoon Christiaan is er met de jaren langzaam ingegroeid. Vloeren is niet het enige wat we doen, sinds kort hebben we ook meubels en vloeren gecombineerd in de showroom onder de naam ‘Veluws Meubelhuis’.

Review lezen
Gert-Donkersteeg-showroombinnen-600x318

Contactgegevens Gert Donkersteeg Parket

  • Adres: Schoutenstraat 92, 3771CL, Barneveld
  • Telefoon: 0342 41 80 13
  • Mail: info@gertdonkersteeg.nl
  • Of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.

Op zoek naar informatie over een bepaalde vloer of simpelweg even vloereninspiratie opdoen? Plan gerust een bezoek in bij de showroom van Gert Donkersteeg Parket. Gert en zoon Christiaan beantwoorden graag alle vragen die je hebt over het onderhoud en de installatie van jouw nieuwe Floer of Akupanel!

Contactformulier

Review quote Uitmuntende communicatie, staan je graag te woord en reageren erg snel op mail en telefoon. Wij zijn erg tevreden over de diensten van Gert en Christiaan Donkersteeg. De vloer ligt er superstrak in, een echte aanrader dus als je op zoek bent naar kwaliteit voor een goede prijs! - N. Huismans uit Barneveld

 

 

#GEFLOERD