Haal de levende sfeer van eiken hout in huis met het Floer duoplank parket. We produceren en bewerken de eiken vloerdelen in onze eigen productiehal in Nederland. Je hebt keuze uit verschillende houtsorteringen, diktes, breedtes en behandelingen. Zo ben je zeker van een eiken parketvloer met een hoge kwaliteit die in eigen land is geproduceerd uit hoogwaardig Europees eiken. Bovendien zijn alle A-kwaliteit Floer eiken parket lamellen voorzien van 15 jaar garantie! De prijzen zijn gebaseerd op rustiek ABC, ontdek hier de andere mogelijkheden in houtstructuren.

Eiken Houten Vloeren - Lamel & Visgraat Parket

Eigen Productie

Alle eiken houten vloeren worden achtereenvolgens gezaagd - geschaafd - bewerkt en eventueel geolied in onze productiefaciliteit in Nederland. Door uitsluitend hoogwaardig russisch berken multiplanken te gebruiken als onderplaat ben je zeker van een sterke basis. De eiken toplagen worden gezaagd uit ruw Europees eiken hout en verlijmd met de beste lijmproducten. Kortom: eiken kwaliteitsvloeren "Van Nederlandse Bodem".

Behandelingen

Het gerookte parket wordt in een luchtdichte cabine met ammoniak gerookt. Het looizuur in het eiken reageert hier op door donkerder te kleuren. Door dit te combineren met bijvoorbeeld een witte olie onstaat een prachtige grey wash parketvloer. Het verouderde parket is getrommeld in een grote centrifuge. Doordat ook de groef van het parket is verouderd geven deze lamellen het gevoel van een nostalgische gebruikte eiken vloer. Bij de borstel behandeling wordt het zachte hout uit het eiken geborsteld. De harde structuur blijft achter en geeft de plank net dat extra beetje leven!

Werkingsarme Duoplanken

Het Floer duoplank parket is opgebouwd uit meerdere houtlagen en voorzien van een eiken toplaag. De plankopbouw zorgt voor een lamel of visgraat parket wat weinig tot geen werking vertoont. De eiken lamelparket vloeren kunnen ook in een massieve versie worden geleverd. De parketvloer leggen op een vloerverwarming? Kies altijd voor een eiken duoplank.

Parket op maat

Geen parketvloer kunnen vinden tussen de bovenstaande vloeren? Door onze eigen productie faciliteit kunnen we het parket naar jou wens samenstellen. Denk aan geborsteld, gerookt, verouderd, bezaagd en antiek gebeitst. Ook zijn verschillende kleuren olie afwerkingen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld een modern wit geolied & gerookt lamelparket of een verouderde naturel geoliede parketvloer. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Op verzoek kunnen er ook verschillende MDF-(kraal)plinten, ondervloeren en een legservice worden meegeleverd.

Floer Rustiek Eiken Lamelparket - Enkel Gerookt & Naturel Geolied

Meer zien van deze eiken parket vloer? Laat je inspireren door Floer.