• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

icon-magazine

Luxe magazine van 76 pagina's

icon-floer

Boordevol inspiratie en voorbeelden van de Floer collecties

shipping-icon

Gratis thuisbezorgd

Review quote Zojuist heb ik het Floer collectieboek 2024 ontvangen. Wauw! Binnenkort kom ik alles eens in het echt bekijken in één van jullie showrooms.

Een kleine preview van wat je te wachten staat!
Floer-Collectieboek-aanvraag-

Gratis vloeren brochure

Ontvang nu het gratis inspiratie vloeren magazine van Floer! In de brochure vind je informatie over de verschillende vloeren collecties, kom je meer te weten over de mogelijkheden van de diverse houten akupanelen en leer je Floer nog beter kennen! Zo nemen we je graag mee naar binnen bij onze klanten zodat jij boordevol vloer en interieur inspiratie op kan doen. Vul jouw gegevens in en ontvang snel en eenvoudig de vloeren, interieur & wandpanelen brochure.

Vraag de gratis inspiratiegids aan!

#Gefloerd door Floer

Tot op heden zijn wij zeer tevreden over de Floer. Daarnaast zijn wij ook dankbaar voor jullie snelle handelen. We hadden namelijk 1 pak tekort en deze werd direct vanaf jullie magazijn verstuurd en binnen 24 uur hadden we deze in huis om het geheel af te maken. Top service.

Ramon Verdel

Landhuis laminaat in mijn huis laten leggen. Nu na een aantal jaren ziet de vloer er nog steeds erg goed uit. Goede kwaliteit en blijft mooi/goed en kan wel tegen een stootje.

Melvin Abbringh

Liever je toekomstige Floer van dichtbij zien? Bestel een proefstaal!

Proefstalen bekijken

Vind een Floer dealer bij jou in de buurt!

Dealers
Vraag nu het gratis Floer collectieboek 2024 aan en laat je inspireren!