• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Floer is het enige echte Nederlandse vloerenmerk gespecialiseerd in de productie van A-kwaliteit eiken houten parket vloeren en visgraat duoplanken. Daarnaast leveren we Europees geproduceerde laminaat en PVC vloeren met een ijzersterk karakter.

Je bekijkt onze houten en houtvervangende vloeren eenvoudig online op onze website, in ons Experience Center of bij de Floer-Dealer. Ook bieden we je de mogelijkheid om een gratis catalogus of proefstalen aan te vragen en thuis te laten bezorgen. Voor prijzen en offertes verwijzen we je graag naar de Floer dealers.

 

 

Leer ons kennen!

Voorstellen

Bij Floer hebben we een passie voor hout en vloeren. We willen deze liefde voor mooie vloeren graag delen met anderen. In onze fabriek in Noord-Nederland produceren we onze eigen eiken vloeren. Van lange lamel parket vloeren tot korte houten visgraat planken, sterk en constant in kwaliteit. Naast het produceren van jouw eiken droomvloer vinden we het leuk om unieke houtvervangende vloeren te verzamelen in een authentiek assortiment laminaat en PVC vloeren. Voor al onze producten geldt: “Enkel kwaliteit als voer, voor de perfecte Floer“.

 

Advies op maat

Een vloer kiezen is niet makkelijk. We helpen je dan ook graag op weg. Heb jij vragen over bijvoorbeeld verschillende kwaliteiten in vloeren? Of zoek je advies over geborstelde, gerookte of andere behandelingen van eiken parket vloeren? Rustieke tot moderne noestvrije houten vloeren zijn onze specialiteit! Ook voor vragen over bijvoorbeeld de verwerking van onderhoudsarme laminaat en PVC vloeren staan wij je graag te woord! Lees ook Floer blog, bekijk de informatieve FloerTube video’s of volg ons op social media voor acties en vloereninspiratie.

 

Floer Experience Center Bezoeken?

Maak een afspraak!

Een Floer bestellen?

We voorzien je graag van advies, maar leveren onze vloeren uitsluitend via ons dealer netwerk. Hier kun je de Floer parket, laminaat of PVC vloeren gewoon per m2 bestellen. Onze ondervloeren, plinten en andere accessoires zijn ook hier te verkrijgen. Bekijk het dealeroverzicht voor de Floer dealer bij jou in de buurt! Op deze pagina wordt ook vermeld welke presentatie je in de winkel kunt vinden.

Volg ons op Facebook en doe inspiratie op voor jou vloer & inrichting. Verder vind je hier leuke acties!

 

Vind mijn dealer!

Officiële Vloersponsor Donar

Sinds het seizoen 18/19 zijn we officiële partner en vloersponsor van Donar Basketbal. De Groningse basketbal profclub is 7-voudig Nederlandse competitie- en 6-voudig bekerkampioen. Dankzij Donar wordt Groningen ook wel “de basketbal hoofdstad van Nederland” genoemd. Met ons hoofdkantoor gevestigd in Groningen is de link tussen Floer en Donar snel gelegd!

We zijn dan ook het hele seizoen op de basketbal vloer te vinden!

Meer info

Wekelijks een nieuwe video

FloerTube

afleveringen

#Gefloerd door Floer

Bekijk al onze vloeren in Groningen!

Floer Experience

Benieuwd naar het complete Floer assortiment? Je bent welkom! In Groningen vind je niet alleen onze complete display presentatie maar ook verschillende show vloeren, verspreid door de showroom. Neem contact op om een afspraak te maken zodat we ook de tijd kunnen nemen voor jou.

Maak een afspraak

Gratis Floer Collectieboek? ^

Gratis Collectieboek?

Vraag het gratis Floer Collectieboek 2021 aan en blader door meer dan 60 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen