• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Floer is het enige echte Nederlandse vloeren merk, gespecialiseerd in de productie van A-kwaliteit eiken houten lamel parket vloeren en visgraat parket vloeren. Daarnaast leveren we Europees geproduceerde, unieke en innovatieve laminaat vloeren, plak PVC vloeren en click PVC vloeren met een ijzersterk karakter. Naast dit diverse aanbod zijn er ook stijlvolle en populaire wandpanelen bij Floer te vinden. Bij Floer dragen we graag bij aan het verbeteren van het milieu. We zijn dan ook erg trots op het feit dat alle vloeren en akupanel wandpanelen uit het assortiment op duurzame wijze worden geproduceerd en verpakt.

Leer ons kennen!

Gefloerd in Nederland

0 m2
Floer Magazijn Medewerkers PVC Laminaat Vloeren

Even voorstellen

Bij Floer hebben we een passie voor hout en vloeren. Deze liefde voor mooie vloeren delen we graag met anderen. In onze fabriek in Noord-Nederland produceren we onze eigen eiken vloeren. Van lange lamel parket vloeren tot korte houten visgraat planken, sterk en constant in kwaliteit. Naast het op maat ontwikkelen van jouw eiken droomvloer vinden we het leuk om unieke houtvervangende vloeren te verzamelen in een authentiek assortiment laminaat vloeren, plak PVC vloeren en click PVC vloeren. Ook bieden we een divers en bijzonder assortiment houten wandpanelen aan. Voor al onze producten geldt: “Enkel kwaliteit als voer, voor de perfecte Floer“.

Floer Klanten service Medewerkers Parket Laminaat PVC Vloeren

Advies op maat

Een vloer kiezen is niet makkelijk. We helpen je dan ook graag op weg. Heb jij vragen over bijvoorbeeld verschillende kwaliteiten in vloeren? Of zoek je advies over geborstelde, gerookte of andere behandelingen van eiken parket vloeren? Rustiek tot modern noestvrije houten vloeren zijn onze specialiteit! Ook voor vragen over bijvoorbeeld de verwerking van onderhoudsarme laminaat, PVC plak vloeren en Click vloeren staan wij je graag te woord! Neem contact op of lees er meer over via Floer blog, bekijk de informatieve FloerTube video’s of volg ons op social media voor acties, interieur inspiratie en meer vloer inspiratie!

Floer Experience Center Bezoeken?

Maak een afspraak!

Floer-Visgraat-PVC-vloer-Onbehandeld-Eiken-sfeer-front

Vloeren van Floer

Door het aanbieden van unieke vloeren via het dealernetwerk voorzien we jou graag van een droomvloer. Zo hebben we meer dan 32 cm breed laminaat in het assortiment en zijn er natuurlijk de populaire Walvisgraat PVC vloeren. Deze XL visgraat PVC vloeren zijn groter dan zijn kleine broertje; het normale Visgraat PVC. Je kunt bij ons terecht voor allerlei unieke en bijzonder mooie vloeren. Van visgraat laminaat vloeren naar ijzersterk click PVC visgraat planken en van stoere betonlook PVC tegels vloeren naar 100% veilig en duurzaam breed PVC. Of kies voor accessoires, bijpassende traptreden of Akupanel Wandpanelen! Bij Floer vind je het allemaal.

Floer proefmonster staal vloer pvc laminaat parket akupanel

Bekijk Floer thuis

Je bekijkt onze eiken houten en houtvervangende vloeren eenvoudig online op onze website, op afspraak in het Floer Experience Center of bij de Floer dealer bij jou in de buurt. Ook bieden we je de mogelijkheid om een gratis catalogus of proefstalen aan te vragen en thuis te laten bezorgen. Voor het bezoeken van jouw dichtstbijzijnde dealer, het opvragen van prijzen en het aanvragen van offertes verwijzen we je graag naar de Floer dealers. Liever bij Floer over de vloer? Neem contact op en plan een afspraak in. We staan je graag te woord in het Floer Inspiratiecentrum en beantwoorden zorgvuldig alle vragen over vloeren en bijpassende artikelen!

Nominaties, noteringen en...

Awards

Meer lezen
Floer Magazijn Medewerkers PVC Laminaat Parket Vloeren

Een Floer bestellen?

We voorzien je graag van advies, maar leveren onze vloeren uitsluitend via het door Floer zorgvuldig geselecteerde dealer netwerk. Hier kun je de Floer parket, laminaat of PVC vloeren gewoon per m2 bestellen. Onze ondervloeren, plinten en andere accessoires zijn ook hier te verkrijgen. Bekijk het dealeroverzicht voor de Floer dealer bij jou in de buurt! Op deze pagina wordt ook vermeld welke presentatie je in de winkel kunt vinden.

Volg ons op Facebook en doe inspiratie op voor jou vloer & inrichting. Verder vind je hier leuke acties!

Vind mijn dealer!
Floer Vloer Sponsor Donar Basketbal Groningen

Officiële Vloersponsor Donar

Sinds het seizoen 18/19 zijn we officiële partner en vloersponsor van Donar Basketbal. De Groningse basketbal profclub is 7-voudig Nederlandse competitie- en 7-voudig bekerkampioen. Dankzij Donar wordt Groningen ook wel “de basketbal hoofdstad van Nederland” genoemd. Met ons hoofdkantoor gevestigd in Groningen is de link tussen Floer en Donar snel gelegd!

We zijn dan ook het hele seizoen op de basketbal vloer te vinden!

Meer info

Wekelijks een nieuwe video

FloerTube

afleveringen

#Gefloerd door Floer

Gratis Floer Collectieboek? ^

Gratis Collectieboek?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen