• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Floer is het enige echte Nederlandse vloerenmerk gespecialiseerd in de productie van A-kwaliteit eiken houten parketvloeren en visgraat duoplanken. Daarnaast leveren we Europees geproduceerde laminaat en PVC vloeren met een ijzersterk karakter.

Je bekijkt onze houten en houtvervangende vloeren eenvoudig online op onze website, in ons Experience Center of bij de Floer-Dealer. Ook bieden we je de mogelijkheid om een gratis catalogus of proefstalen aan te vragen en thuis te laten bezorgen. Voor prijzen en offertes verwijzen we je graag naar de Floer-dealer.

Leer ons kennen!

Voorstellen

Bij Floer hebben we een passie voor hout en vloeren. We willen deze liefde voor mooie vloeren graag delen met anderen. In onze vloeren fabriek in Noord-Nederland produceren we onze eigen eiken vloeren. Van lange lengte’s tot korte visgraat planken, sterk en constant in kwaliteit. Naast het produceren van jouw eiken droomvloer vinden we het leuk om unieke houtvervangende vloeren te verzamelen in een authentiek assortiment laminaat en PVC vloeren. Voor al onze producten geldt: “Enkel kwaliteit als voer, voor de perfecte Floer“.

 

Advies op maat

Een vloer kiezen is niet makkelijk. We helpen je dan ook graag op weg. Heb jij vragen over bijvoorbeeld verschillende kwaliteiten in vloeren? Of zoek je advies over geborstelde, gerookte of andere behandelingen van eiken parket vloeren? Rustieke tot moderne noestvrije houten vloeren zijn onze specialiteit! Ook voor vragen over bijvoorbeeld de verwerking van onderhoudsarme laminaat en PVC vloeren staan wij je graag te woord! Lees ook de Floer blog of volg ons op Facebook voor acties en vloereninspiratie.

 

Floer Experience Center Bezoeken?

Maak een afspraak!

Een Floer bestellen?

We voorzien je graag van advies, maar leveren onze vloeren uitsluitend via ons dealer netwerk. Hier kun je de Floer parket, laminaat of PVC vloeren gewoon per m2 bestellen. Onze ondervloeren, plinten en andere accessoires zijn ook hier te verkrijgen. Bekijk de Dealer pagina voor de Floer dealer bij jou in de buurt! Op deze pagina wordt ook vermeld welke presentatie je in de winkel kunt vinden.

Volg ons op Facebook en doe inspiratie op voor jou vloer & inrichting. Verder vind je hier leuke acties!

 

Vind mijn dealer!

Officiële Vloersponsor Donar

Sinds het seizoen 18/19 zijn we officiële partner en vloersponsor van Donar Basketbal uit Groningen. Donar is de regerend Nederlandse competitiewinnaar, bekerkampioen en afgelopen jaar halve finalist in de FIBA Europe Cup. Dankzij Donar wordt Groningen ook wel “de basketbal hoofdstad van Nederland” genoemd. Met ons hoofdkantoor gevestigd in Groningen is de link tussen Floer en Donar snel gelegd!

We zijn dan ook het hele seizoen op de basketbal vloer te vinden! Daarnaast verloten we leuke basketbal prijzen als vrijkaarten en een basketbal gesigneerd door het complete team.

Meer info

Wekelijks een nieuwe video

FloerTube

afleveringen

#Gefloerd door Floer

Bekijk al onze vloeren in Groningen!

Floer Experience

Benieuwd naar de complete collectie? Je bent welkom! In Groningen vindt je niet alleen onze complete display presentatie, maar ook verschillende showvloeren, verspreid door het hele pand. We vragen wel een afspraak te maken zodat we ook even de tijd kunnen nemen.

Maak een afspraak