• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Ontdek het matste PVC van Nederland; het MEGAMAT© PVC van Floer! Dankzij nieuwe innovaties en technologieën is deze overtreffende trap binnen de glanswaardes van vloeren gecreëerd. Vloeren met het MEGAMAT keurmerk zijn daardoor nóg matter dan voorheen, zodat jouw Floer niet glanst maar jij wel schittert met jouw vloer! Glimmend PVC is verleden tijd met dankzij deze revolutionaire ontwikkeling. Dankzij de MEGAMAT afwerking op onder andere het populaire Walvisgraat PVC, wordt het natuurgetrouwe eiken design nóg realistischer dan voorheen!

Floeren met het MEGAMAT© keurmerk

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Noordkaper-Natuur-sfeer-topdown-vlekken-op-PVC-vloer-verwijderen

Het matste PVC van Nederland!

De glanswaarde of glansgraad van een PVC vloer wordt bepaald door de PU-laklaag. De vuistregel is: hoe lager de glanswaarde, hoe matter de vloer. Tot op heden bestonden er alleen PU-laklagen die minimale glanswaardes konden bereiken tussen de 3 en 5; deze glanswaarde noemen wij ‘supermat’ en is toegepast op alle PVC vloeren van Floer. Een aantal PVC vloeren, zoals de Walvisgraat Click PVC en Walvisgraat PVC collecties en een aantal Dorpen PVC vloeren zijn uitgerust met het MEGAMAT© keurmerk en hebben een glanswaarde van rond de 2. Zo geniet je van een strakke, eigentijdse uitstraling in iedere ruimte, zonder afleiding van een glanzende vloer!

Floer-Natuur-Click-PVC-Berner-Bruin-topdown-sfeer

Extreem lage glanswaarde

De extreem lage glanswaarde van rond de 2 is uniek binnen de markt. In combinatie met een subtiele voelbare structuur in de toplaag zorgt dit voor een ultramatte afwerking die elke lichtweerkaatsing elimineert. De nieuwe PU-laklaag die op de MEGAMAT vloeren zit komt bovendien met een ‘ceramic-bead‘ technologie, oftewel keramisch sterk. De matste PVC vloeren van Nederland zijn bovendien voorzien van diverse keurmerken en daardoor ook uiterst duurzaam. Kies jij voor MEGAMAT PVC? Dan kies je voor schoon en veilig PVC, met keurmerken en certificeringen zoals Green Guard, REACH, Green Guard Gold, Floor Score, Eurofins Gold, Emissieklasse A+ en ISO14001.

Benieuwd naar het matste PVC van Nederland?

Floer MEGAMAT© PVC

Ervaar het zelf

Wil je meer over deze MEGAMAT afwerking weten?

In deze aflevering van FloerTube vertelt Jet alles over de mega make-over van het Walvisgraat PVC en de unieke afwerking op het nieuwste PVC van Floer. Bekijk de video en leer er alles over!

Meer weten?

Vragen over MEGAMAT PVC vloeren

PVC vloeren met een MEGAMAT afwerking zijn extreem mat afgewerkt, dankzij deze afwerking wordt iedere weerkaatsing van licht geëlimineerd.

Nee, alleen de Floer PVC plak en Click PVC vloeren met een MEGAMAT© keurmerk zijn voorzien van deze afwerking. De rest van het PVC assortiment is voorzien van een super matte afwerking. Deze vloeren hebben in vergelijking met de MEGAMAT vloeren een hogere glanswaarde, maar zijn desondanks voorzien van een mat uiterlijk.

Nee, juist niet! We hebben deze PVC vloeren ook voorzien van een ‘ceramic bead’-technologie. Dit betekent dat het PVC is afgewerkt met een keramisch sterke toplaag. De PVC vloeren zijn daardoor krasbestendiger geworden.

Naast het MEGAMAT Visgraat PVC en Walvisgraat assortiment, zijn er ook een groot aantal dryback plak PVC vloeren voorzien van een matte afwerking. Deze vloeren vind je in de Dorpen PVC collectie.

Ja, alle Walvisgraat PVC vloeren zijn afgewerkt met de MEGAMAT afwerking. Dit geldt zowel voor plak PVC als de Walvisgraat Click PVC vloeren collectie.

De matste PVC vloeren van dit moment zijn PVC vloeren met een MEGAMAT afwerking, doordat de glanswaarde van deze vloeren rond de 2 is.

We raden het aan om alleen schoonmaakmiddelen te gebruiken die geschikt zijn voor PVC vloeren. Gebruik geen producten zoals (schoonmaak)azijn, afwasmiddel of allesreiniger. Dit zal een PVC vloer kunnen beschadigen.

Ontdek het zelf!

Zelf ervaren?

Bestel nu een proefstaal van één van de MEGAMAT© PVC vloeren en ervaar het matste PVC van Nederland nu zelf!

Bestellen