• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Unieke retro designs

Sloophout laminaat

Ontdek

Floer Eiken Parket

Bij Floer hebben we een enorme passie voor hout. Dit hebben we in onze houten vloeren fabriek omgezet tot een specialiteit. We produceren, bewerken en behandelen hier alle typen parketvloeren. Een aantal van deze populaire eiken lamelparket vloeren vind je terug op onze website. We produceren de eiken vloeren pas op het moment dat jij hem bestelt. We nemen je wensen dan ook graag mee. Ook specialistische bewerkingen als het fijn bezagen of branden van eiken hout behoren tot de mogelijkheden.

Eiken Floer Productieproces

Visgraat Duoplank

We zijn expert op het gebied van visgraat duoplank vloeren. Deze werkingsarme vloeren zijn verlijmd maar ook zwevend te leggen op een ondervloer. Het trendy visgraat legpatroon kunnen we produceren in plankafmetingen van 12 x 60 cm tot en met reuze visgraat in 18 x 90 cm. Eventueel met visgraat band om de vloer traditioneel af te sluiten. Ook het visgraat wordt op bestelling geproduceerd in de Floer fabriek in Noord-Nederland. Zoek jij inspiratie?

Eiken Parket Klantvideo’s


Op zoek naar trendy Donkere Zwarte vloeren?

Laminaat & PVC

Floer laminaat staat voor duurzaamheid. Een ijzersterke en krasbestendige laminaatvloer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. De unieke Landhuis laminaatcollectie, geproduceerd in Duitsland, bestaat uit vloeren van maar liefst 32,8 cm breedte. Uniek in zijn soort! Naast onze eiken en laminaatvloeren hebben we een assortiment Floer PVC. IJzersterke kunststof vloeren met levensechte voelbare eiken designs. Deze slijtvaste vloeren worden eco-vriendelijk geproduceerd uit schoon PVC.

Floer Laminaat Klantvideo’s

Floer service

Wist je dat onze eigen Floer-parketteurs de houten vloeren ook graag bij jou komen leggen? Zo ben je zeker van een juiste verwerking en het behoud van de fabrieksgarantie. Heb je een leuke Parket, Laminaat of PVC vloer gevonden die je graag in het echt wil zien? Bestel eenvoudig een staal van de vloer. De volgende werkdag al in huis. Heb je een brandende vraag over een van de vloeren of zoek je hulp bij het leggen van een Floer? Neem contact met ons op!

Floer op RTL4 in Woontips