• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Unieke retro designs

Sloophout laminaat

Ontdek

Collecties Floer Vloeren

Bij Floer hebben we een enorme passie voor hout. In onze fabriek hebben we het maken van prachtige eiken houten parket vloeren omgezet tot een specialiteit. We produceren, bewerken en behandelen hier alle typen eiken parket vloeren. Een aantal van deze populaire houten lamel parket vloeren vind je terug op onze website. Een houten parket vloer is een maatproduct en wordt volledig naar jouw wensen geproduceerd. Ook specialistische bewerkingen als het fijn bezagen of branden van eiken hout behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we ook een collectie met akoestische wandpanelen, ontdek deze Akoestische wandpanelen in verschillende houtsoorten en kleuren. De akoestische akupanel zijn 300 cm lang, waardoor deze altijd de volledige muur bedekken!

Productieproces Eiken Parket Vloeren

Floer Laminaat vloeren

Floer Laminaat vloeren staan voor duurzaamheid. We leggen de focus op realistische eiken laminaat vloeren in verschillende unieke collecties. Zoals de prachtige Landhuis Laminaat vloeren, de collectie bestaat uit vloerdelen met een breedte van maar liefst meer dan 32 cm. Uniek in zijn soort en bovendien waterbestendig tot in de groef! Op zoek naar iets minder breed laminaat? Floer Steden Laminaat bestaat uit 24 cm brede vloeren met een luxe V-groef. Naast deze brede laminaat vloeren zijn er natuurlijk de populaire Visgraat Laminaat vloeren zeker de moeite waard om te bekijken, beschikbaar in diverse luxe eiken designs. Wist je dat je ook kunt kiezen voor extra grote visgraat laminaat vloeren? De Walvisgraat Laminaat vloeren hebben een lengte van 85 cm bij 14 cm en zijn dus groter dan de visgraat vloerplanken! Het Sloophout Laminaat is een eigenzinnige collectie met een verouderde en vintage uitstraling. Maar er zijn meer unieke laminaat vloeren. Levensechte lange parket planken bijvoorbeeld met alle voordelen van laminaat, wij noemen het ook wel de Authentiek Laminaat vloeren.

Floer Laminaat Klantvideo’s

Plak PVC vloeren

Bekijk het ruime assortiment Floer Plak PVC vloeren. Doordat deze vloeren worden verlijmd op de ondergrond liggen ze uiterst strak. De collectie Dorpen PVC vloeren bestaat uit verschillende tinten, van licht eiken tot donkerbruin eiken en een aantal er tussenin. Op zoek naar een breed PVC vloer met een realistisch eiken uiterlijk? De XL Bossen PVC vloeren zijn afgewerkt met levensechte houtstructuren. Het creëert een luxe sfeer van een echte eiken planken. Plak PVC Tegels zijn er in betonlook, marmer, leisteen en meer en van extra groot van formaat! Luxe Visgraat PVC vloeren zijn kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol. Een unieke PVC vloer met een realistische eiken uiterlijk? Kies voor extra groot en MEGAMAT visgraat PVC, oftewel Floer Walvisgraat PVC vloeren. Extra grote visgraat PVC vloeren zijn enorm populair. Het luxe eiken design en ongekende formaat van de planken zijn prachtig om te zien. De ijzersterke kunststof vloeren zijn eco-vriendelijk geproduceerd uit schoon PVC en voorzien van het REACH certificaat. Hierdoor dragen ze bij aan een schoon binnenmilieu.

Floer Plak PVC Klantvideo’s

Houten Visgraat Parket vloeren

We zijn expert op het gebied van houten visgraat parket vloeren. De vloeren kunnen zowel verlijmd als zwevend gelegd worden, in het laatste geval moet er gebruik worden gemaakt van een ondervloer. Het trendy vissengraat legpatroon kunnen we produceren in plank afmetingen van 12 x 60 cm tot en met reuze visgraat in 18 x 90 cm. Eventueel met visgraat band om de vloer traditioneel af te sluiten. De visgraat parket vloeren kunnen in verschillende houtsorteringen worden geproduceerd. Ook een eiken houten visgraat vloer wordt volledig gepersonaliseerd en op bestelling geproduceerd in de Floer fabriek in Noord-Nederland. Wil jij een eiken houten vloer met alle voordelen van een PVC- en laminaatvloer? Dan zoek jij een Hybride Hout vloer! Meer inspiratie? Bekijk de onze klantvideo’s.

Eiken Parket Klantvideo’s

Click PVC vloeren

Mooi als hout, praktisch als PVC! Het click PVC is voorzien van een geavanceerde klikverbinding waardoor deze vloer gemakkelijk zelf te leggen zijn. Afgewerkt met een levensechte eiken uitstraling en matte toplaag zijn de Natuur Click PVC Vloeren niet te onderscheiden van echt hout. Deze vloeren bestaan bovendien uit extra brede en extra lange planken! Wist je dat het click PVC is voorzien van een steenmineralen tussenlaag? Dit noemen we ook wel ‘rigid core’. Deze tussenlaag zorgt ervoor dat de vloerdelen extra zwaar zijn en super stabiel liggen. Extra ideaal als het gaat om een vloer met veel verbindingen, zoals één van de luxe rigid Visgraat Click PVC vloeren. Verliefd op visgraat click PVC, maar wil je het ietsjes groter en grandieuzer maken? Ontdek het Walvisgraat Click PVC met de unieke MEGAMAT afwerking. De ijzersterke kunststof klik vloeren zijn 100% waterbestendig, gemakkelijk zelf te installeren en erg goed te combineren met voerverwarming. Op zoek naar tegels voor in jouw woning? Bekijk Tegel Click PVC, ze zijn niet van steen te onderscheiden maar hebben alle voordelen van PVC vloeren! De tegels zijn met 45,7 cm bij 91,4 cm groot waardoor het luxe stenen uiterlijk extra wordt benadrukt.

Floer Rigid Click PVC

Floer Formule

Heb je een leuke Parket, Laminaat of PVC vloer van Floer gevonden die je graag in het echt wil zien? Bekijk het actuele dealer overzicht of bestel eenvoudig een staal van de vloer. Wist je dat onze eigen Floer parketteurs eiken houten vloeren ook graag bij jou komen leggen? Zo ben je zeker van een juiste verwerking en het behoud van de fabrieksgarantie. Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde dealer om meer te weten te komen over hun of onze legservice. Of steek je de handen uit de mouwen en wordt het een doe-het-zelf project? In onze Floer blog geven we handige tips over het leggen van een vloer, ook voor interieur blogs kan je hier terecht. In de FloerTube video’s behandelen we iedere keer een nieuw onderwerp, zo leer je bijvoorbeeld alles over de verschillen tussen Click en Plak PVC vloeren of hoe je het aantal m2 vloer moet berekenen. Op zoek naar inspiratie en meer klantfoto’s? Volg Floer op social media. Heb jij vragen over bijvoorbeeld het leggen van jouw vloer? Neem dan contact met ons op. Al jouw vragen zijn welkom!

Wie zijn wij?