• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Unieke retro designs

Sloophout laminaat

Ontdek

Floer Eiken Parket Vloeren

Bij Floer hebben we een enorme passie voor hout. In onze fabriek hebben we het maken van prachtige houten parket vloeren omgezet tot een specialiteit. Dit hebben we in onze houten vloeren fabriek omgezet tot een specialiteit. We produceren, bewerken en behandelen hier alle typen eiken parket vloeren. Een aantal van deze populaire houten lamelparket vloeren vind je terug op onze website. We produceren de eiken vloeren pas op het moment dat jij hem bestelt. Een houten parket vloer is een maatproduct en wordt volledig naar jouw wensen geproduceerd. Ook specialistische bewerkingen als het fijn bezagen of branden van eiken hout behoren tot de mogelijkheden.

Eiken Parket Vloeren – Floer Productieproces

Houten Visgraat Parket vloeren

We zijn expert op het gebied van houten visgraat parket vloeren. Deze werkingsarme vloeren zijn verlijmd maar ook zwevend te leggen op een ondervloer. Het trendy vissengraat legpatroon kunnen we produceren in plankafmetingen van 12 x 60 cm tot en met reuze visgraat in 18 x 90 cm. Eventueel met visgraat band om de vloer traditioneel af te sluiten. Ook een eiken houten visgraat vloer wordt volledig gepersonaliseerd en op bestelling geproduceerd in de Floer fabriek in Noord-Nederland. Zoek jij inspiratie? Bekijk de inspirerende klantvideo’s.

Eiken Parket Klantvideo’s

Laminaat & PVC

Floer Laminaat vloeren staan voor duurzaamheid. Een ijzersterke en krasbestendige laminaat vloer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. De unieke Landhuis Laminaat vloeren, bestaat uit vloeren van maar liefst 32,8 cm breedte. Uniek in zijn soort! Naast de extra brede laminaat vloeren zijn de populaire visgraat laminaat vloeren zeker de moeite waard om te bekijken. Naast onze eiken en laminaat vloeren hebben we een ruim assortiment Floer Plak PVC vloeren en Click PVC vloeren. IJzersterke kunststof vloeren met levensechte voelbare eiken designs. Deze slijtvaste vloeren worden eco-vriendelijk geproduceerd uit schoon PVC.

Floer Laminaat Klantvideo’s

Floer service

Wist je dat onze eigen Floer-parketteurs de houten vloeren ook graag bij jou komen leggen? Zo ben je zeker van een juiste verwerking en het behoud van de fabrieksgarantie. Heb je een leuke Parket, Laminaat of PVC vloer gevonden die je graag in het echt wil zien? Bestel eenvoudig een staal van de vloer. Op zoek naar inspiratie en meer klantfoto’s? Volg Floer op social media. Interieur en vloer advies nodig? Lees Floer blog met handige tips. Heb je een brandende vraag over een van de vloeren of zoek je hulp bij het leggen van een Floer? Neem contact met ons op!

Floer op RTL4 in Woontips