• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Kijk hier terug!

Floer in Woontips RTL 4

Het tv programma Woontips, te zien op de zender RTL4, vroeg ons als parket specialist advies over de sfeervolle houten visgraat parket vloeren. We namen presentatrice Iris Rulkens mee naar een schipperswoning bij een Floer klant in de stad Groningen. In deze woning hebben we aan de hand van verschillende voorbeelden, waaronder de populaire gerookte en wit geoliede visgraat vloer, alle vragen van Iris beantwoord. Verder hadden we uiteraard nog een goede tip voor eiken visgraat vloeren!

Floer-in-woontips-op-rtl4

Verder kijken in deze woning?

De Floer uit Woontips

Naar Klantcase

De Floer visgraat tip!

Zoals gebruikelijk in het programma Woontips, vroeg Iris ons een tip voor visgraat vloeren. Onze tip: Er wordt bij eiken vloeren vaak veel nadruk gelegd op de kwaliteit van het eiken hout. Echter hebben we bij visgraat, maar ook bij lange lamel parket vloeren, te maken met een duoplank bestaande uit meerdere houtlagen. Niet alleen een goede eiken toplaag is dus belangrijk. Ook de andere 2 factoren bij deze eiken duoplank, namelijk de onderplaat en verlijming, zijn bepalend voor de kwaliteit van het geheel!

 

Woontips en Floer

Het hippe Woonmagazine van RTL 4 voorziet jou elke week van handige tips en de nieuwste trends voor het inrichten van je woning. Ons trendy visgraat parket past dan ook perfect bij RTL Woontips. De authentieke patroon vloer is helemaal terug van weggeweest. In combinatie met een moderne white wash olie ontstaat er een zeer populair en sfeervol vloeroppervlak. Wil je meer zien van deze vloer? Bekijk meer beeldmateriaal van deze prachtige stadswoning in Groningen voor meer inspiratie.

Van Nederlandse bodem

Floer staat voor kwaliteit en unieke producten. Daarom ontwikkelen wij onze eiken lamel- en visgraat parket vloeren in Nederland. Eiken vloeren van Nederlandse bodem dus! Tijdens de productie leggen we de nadruk op een hoge kwaliteit eiken plank, wil jij zien hoe? Ontdek het in onze productievideo. We bieden je daarbij niet alleen een prachtige vloer maar ook een garantie van 15 jaar! De parket vloeren worden op maat gemaakt, dit maakt het mogelijk behandelingen met elkaar te combineren.

 

Visgraat behandelingen

Gaat jouw voorkeur uit naar de enkel gerookt & wit geolied visgraat vloer uit de uitzending van RTL Woontips? Of kies jij voor een andere behandeling? Naast het roken kunnen de eiken vloeren namelijk ook worden geborsteld, bezaagd of bijvoorbeeld verouderd. Wij hebben alvast een aantal van de vele mogelijkheden ontwikkeld om de keuze iets makkelijker te maken. Ontdek alle mogelijke behandelingen en houtsorteringen, kijk of jouw droomvloer er bij zit, en laat je Floeren!

Wel visgraat, maar geen parket?

Niets is mooier dan echt hout, de kapstok voor al onze vloeren collecties! Maar een visgraat parket vloer kan alleen worden gelegd door een ervaren parketteur. Bovendien vraagt het wat meer tijd om de vloer in goede staat te houden, zeker met bijvoorbeeld kinderen of huisdieren. Benieuwd naar de onderhoudsvrije opties? Ontdek het revolutionaire Hybride Hout! Met een Hybride Hout vloer hoef je je geen zorgen te maken over krassen, drukpunten, water of vuil, want deze Floer is tegen alles uitgerust! Oh, en hebben we al benoemd dat ze van écht eiken hout zijn gemaakt? Zo heb je alle voordelen van PVC, laminaat en parket in één vloer! Op zoek naar houtvervangende visgraat vloeren? Bekijk ook eens de Visgraat Laminaat of Visgraat Click PVC. Deze vloeren kun je eenvoudig zelf leggen! Verder hebben we ook Floer Plak PVC collecties zoals Visgraat PVC of de bijzondere visgraat XL Walvisgraat PVC vloeren!

Floer Visgraat Laminaat

Meer informatie?