• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Kijk hier terug!

Floer in Woontips RTL 4

Het tv programma Woontips, te zien op de zender RTL4, vroeg ons als parket specialist advies over de sfeervolle houten visgraat parket vloeren. We namen presentatrice Iris Rulkens mee naar een schipperswoning bij een Floer klant in de stad Groningen. In deze woning hebben we aan de hand van verschillende voorbeelden, waaronder de populaire gerookte en wit geoliede visgraat vloer, alle vragen van Iris beantwoord. Verder hadden we uiteraard nog een goede tip voor eiken visgraat vloeren!

Floer-rtl-web-woontips-logo-bekend-van

Verder kijken in deze woning?

De Floer uit Woontips

Naar Klantcase

De Floer visgraat tip!

Zoals gebruikelijk in het programma Woontips, vroeg Iris ons een tip voor visgraat vloeren. Onze tip: Er wordt bij eiken vloeren vaak veel nadruk gelegd op de kwaliteit van het eiken hout. Echter hebben we bij visgraat, maar ook bij lange lamel parket vloeren, te maken met een duoplank bestaande uit meerdere houtlagen. Niet alleen een goede eiken toplaag is dus belangrijk. Ook de andere 2 factoren bij deze eiken duoplank, namelijk de onderplaat en verlijming, zijn bepalend voor de kwaliteit van het geheel!

Woontips en Floer

Het hippe Woonmagazine van RTL 4 voorziet jou elke week van handige tips en de nieuwste trends voor het inrichten van je woning. Ons trendy visgraat parket past dan ook perfect bij RTL Woontips. De authentieke patroon vloer is helemaal terug van weggeweest. In combinatie met een moderne white wash olie ontstaat er een zeer populair en sfeervol vloeroppervlak. Wil je meer zien van deze vloer? Bekijk meer beeldmateriaal van deze prachtige stadswoning in Groningen voor meer inspiratie.

Van Nederlandse bodem

Floer staat voor kwaliteit en unieke producten. Daarom ontwikkelen wij onze eiken lamel- en visgraat parket vloeren in Nederland. Eiken vloeren van Nederlandse bodem dus! Tijdens de productie leggen we de nadruk op een hoge kwaliteit eiken plank, wil jij zien hoe? Ontdek het in onze productievideo. We bieden je daarbij niet alleen een prachtige vloer maar ook een garantie van 15 jaar! De parket vloeren worden op maat gemaakt, dit maakt het mogelijk behandelingen met elkaar te combineren.

Visgraat behandelingen

Gaat jouw voorkeur uit naar de enkel gerookt & wit geolied visgraat vloer uit de uitzending van RTL Woontips? Of kies jij voor een andere behandeling? Naast het roken kunnen de eiken vloeren namelijk ook worden geborsteld, bezaagd of bijvoorbeeld verouderd. Wij hebben alvast een aantal van de vele mogelijkheden ontwikkeld om de keuze iets makkelijker te maken. Ontdek alle mogelijke behandelingen en houtsorteringen, kijk of jouw droomvloer er bij zit, en laat je Floeren!

Wel visgraat, maar geen parket?

Neem dan eens een kijkje bij de Walvisgraat PVC vloeren. Dit zijn visgraat vloeren, maar dan met een indrukwekkende XL afmeting. Daarnaast zijn de vloeren ook nog eens 100% waterbestendig en uiterst geschikt voor vloerverwarming. Maar wat de vloer extra uniek maakt, is de MEGAMAT afwerking. Dankzij deze afwerking komt het natuurlijke design van de XL Visgraat PVC vloeren nog meer naar voren. Hierdoor zijn de vloeren haast niet te onderscheiden van een echte parketvloer.

Floer Walvisgraat PVC

Onderhoudsvriendelijke houten vloeren

Toch de charme van echt hout, maar geen onderhoud? Ga dan voor Hybride Hout! Niets is mooier dan echt hout, de kapstok voor al onze vloeren collecties! Maar een visgraat parket vloer kan alleen worden gelegd door een ervaren parketteur. Bovendien vraagt het wat meer tijd om de vloer in goede staat te houden, zeker met kinderen of huisdieren in huis. Benieuwd naar de onderhoudsvrije opties? Ontdek de revolutionaire Hybride Houten vloeren! Met een Hybride Hout vloer hoef je je geen zorgen te maken over krassen, drukpunten, water of vuil, want deze Floer is tegen alles bestand! Oh, en hebben we al benoemd dat ze van écht eiken hout zijn gemaakt? Zo heb je alle voordelen van PVC, laminaat en parket in één vloer!

Floer-Hybride-Hout-vloeren-Puur-Eiken-Rustiek-topdown-hybride-hout-in-verschillende-afmetingen

Floer-Hybride-Hout-Visgraat-vloer-Natuur-Eiken-interieur-10-aangepast

Hybride visgraat vloeren

De ongeëvenaarde hybride houten vloeren zijn niet alleen in XL formaat verkrijgbaar, maar ook beschikbaar in sfeervol visgraat patroon. Deze luxe en tijdloze hybride visgraat vloeren brengen alle voordelen van de hybride houten vloeren met zich mee. Daarnaast voegt een hybride visgraat vloer een stijlvol en luxe sfeer toe aan jouw interieur. De collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er voor iedere stijl een passende hybride visgraat vloer te vinden is. Genieten van een echt eiken vloer, zonder het onderhoud; wie wil dat nou niet? Voeg daar dezelfde voordelen als laminaat- en PVC vloeren hebben aan toe en je ontdek de kracht van deze onderhoudsvriendelijke houten patroon vloeren. Ervaar het zelf, in Hybride Houten Visgraat!

Meer informatie?

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen