• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Julia
Leestijd: ~5 minuten

Floer goes Hybride! Al maanden lang zijn we achter de schermen druk bezig met ontwikkelingen binnen de vloerenwereld, en nu mogen we het eindelijk delen. Daarom presenteert Floer met gepaste trots de nieuwe Hybride Hout vloeren collectie! Met deze prachtige echt houten vloeren wordt de perfecte mix van Wood-Powder-technologie, duurzaamheid en design gecreëerd. Lees snel verder en ontdek waarom Hybride Hout de ideale keuze is voor jouw interieur!

Floer-Hybride-Hout-Visgraat-Wit-Eiken-sfeer-5
Hybride Hout – Wit Eiken Visgraat

Visgraat patroon of rechte-plank vloer

Net zoals altijd is de keuze reuze, ook binnen de Hybride Hout collectie! Naast de standaard XL rechte-plank vloeren zijn er ook Hybride Hout vloeren met een visgraat patroon verkrijgbaar. Het verschil tussen deze twee varianten? De XL Hybride Houten standaard vloeren zijn uitgerust met de betrouwbare Fastclick klikverbinding, en hebben een lengte van maar liefst 237,5 cm en een breedte van 27 cm. Zo kan je deze extra lange echt eiken houten vloerdelen eenvoudig zelf leggen!

Om een visgraatvloer te leggen met planken van meer dan 2 meter is onbegonnen werk 😉 Daarom zijn de visgraat vloerdelen van de Hybride Hout collectie kleiner dan de rechte variant, namelijk 70 x 14 cm. De afmetingen zijn daarentegen groter dan standaard visgraat vloerdelen, wat zorgt voor een rustiger vloeroppervlak. En als kers op de taart zijn de visgraatvloeren uitgerust met de handige UniZip klikverbinding. Alles voor een Floer die in een handomdraai gelegd kan worden!

Wil jij meer lezen over de verschillende voordelen en technieken die Hybride Houten vloeren zo bijzonder maken? We gaan er hieronder nog eens uitgebreid op in!

 


De voordelen van hybride vloeren

Hybride vloeren komen met een lange lijst aan voordelen. Deze voordelen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo weet je direct wat deze bijzondere eiken houten hybride vloeren zo bijzonder maakt!


1. Waterbestendig en onderhoudsvriendelijk

Waterbestendigheid en onderhoudsgemak behoren tot de belangrijkste kenmerken van de Hybride Hout collectie. Deze vloeren zijn 24 uur lang waterbestendig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vochtige omstandigheden in de keuken, badkamer of andere vochtige ruimtes. Daarnaast zijn ze vuil- en vochtafstotend afgewerkt, waardoor het schoonmaken en onderhouden van je Hybride Floer een fluitje van een cent wordt. Met slechts een paar simpele stappen ziet je vloer er weer als nieuw uit! Dus geniet van je vloer zonder je zorgen te maken over lekkages of onhandige morspartijen!

Floer-Hybride-Hout-Zwart-Eiken-Rustiek-sfeer-3
Hybride Hout – Zwart Eiken Rustiek

2. Druk- en krasvast

Hybride Hout is gemaakt om te presteren, zelfs in drukke huishoudens met huisdieren en kinderen. Dankzij de speciale lak op de oppervlaktelaag zijn deze vloeren uiterst krasbestendig, waardoor ze er jarenlang als nieuw blijven uitzien. Daarnaast is eikenhout een relatief zacht product waar snel deuken in kan ontstaan. Doordat deze eiken designlaag wordt samengesmolten met Wood-Powder technologie, ontstaat er een extreem drukvaste eiken laag. Door deze samensmelting tot één sterke laag worden open noesten en scheuren in de eiken laag op een prachtige wijze opgevuld. Zeg maar dag tegen zorgen over beschadigingen, en geniet volop van het gefloerde leven!

3. Hybride hout vloeren: eenvoudig te leggen

Het leggen van een eiken houten vloer was nog nooit zo eenvoudig als met Hybride Hout. De Hybride vloeren zijn, net zoals echt eiken parket, verlijmd te leggen. Maar dankzij de handige Fastclick en UniZip klikverbindingen kun je de vloer gemakkelijk zelf leggen! De verbinding zorgt voor een naadloze overgang tussen de planken en zorgt ervoor dat ze stevig op hun plaats blijven zitten. Klik, klik en je Floer is klaar! Dus waar wacht je nog op? Creëer zelf jouw droomvloer met deze hybride vloeren!

4. Stijlvolle houten afwerking

Hybride Hout biedt keuzevrijheid als het gaat om de afwerking van je vloer. Ga je voor een subtiel uiterlijk met weinig noesten en nerven, vergelijkbaar met een eiken parket houtsortering van 1-bis? Of kies je voor een rustieke uitstraling met meer zichtbare houtkenmerken, zoals grote noesten en sfeervolle houttekeningen? Met Hybride Hout kun je jouw persoonlijke stijl tot uiting brengen en de perfecte sfeer creëren in je interieur. Jouw Floer, jouw keuze!

Floer-Hybride-Hout-Puur-Eiken-Subtiel-sfeer-4
Hybride Hout – Puur Eiken Subtiel

5. Extra genieten met vloerverwarming

Met Hybride Hout kun je niet alleen genieten van een prachtige vloer, maar ook van aangename warmte onder je voeten. Deze vloeren zijn namelijk relatief dun in vergelijking met een standaard parketvloer, die vaak maar minimaal 1,2 tot 2 cm dik zijn. Dit komt doordat parketvloeren bestaan uit verschillende houtlagen, wat resulteert in een hogere warmteweerstand. Hybride Hout heeft een dikte van maar 1,1 cm, met dank aan de samengesmolten lagen, en met hun warmteweerstand van 0,07 m2K/W zijn deze vloeren dus uiterst geschikt voor vloerverwarmingssystemen. Je Floer zal dus altijd comfortabel warm blijven! De duurzame constructie van Hybride Hout zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor je energie bespaart en kunt genieten van een fijne atmosfeer. Verwen jezelf met de combinatie van stijl en comfort!

Ervaar de revolutie van Hybride Hout

Hybride Hout is de toekomst van vloeren en biedt een ongeëvenaarde combinatie van waterbestendigheid, druk- en krasvastheid, eenvoudige installatie en onderhoudsvriendelijkheid. Met een subtiel of rustiek design, extra lange planken of prachtig visgraat patroon, en de mogelijkheid tot vloerverwarming, brengt Hybride Hout een nieuwe dimensie in jouw interieur. Dus maak je klaar om deze revolutie binnen de vloerenwereld te omarmen en jouw huis te transformeren met deze buitengewone Floer!

Floer-Hybride-Hout-opbouw-plank-uitleg-wit
Plankenopbouw Hybride Hout vloeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen