• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

De click-verbinding van je vloer is zeer bepalend voor de kwaliteit van het Laminaat of Click-PVC. Een slechte verbinding betekent problemen tijdens het leggen en na verloop van tijd kiervorming in de vloer. Naast dat een vloer met kieren niet zo mooi is geeft het vuil, vocht en bacteriën de kans om achter te blijven in de vloer. Bij Floer hebben we 3 verschillende types hoogwaardige click verbindingen die niet alleen makkelijk leggen maar de vloer ook goed op zijn plaats houden. Ervaar de verschillende voordelen van Floer Variclick, Floer Fastclick en de Floer I4F verbinding.

De beste click-verbinding op de markt! We durven gerust te stellen dat het Floer Variclick de beste verbinding op de markt is. Naast de variaties in legmogelijkheden biedt deze verbinding een ongekend strak resultaat. De verbinding legt uiterst gemakkelijk, geeft meerdere bevestiging opties (handig in de moeilijke hoeken) en houdt de planken goed strak aangesloten. Het is dan ook niet gek dat we op alle laminaat vloeren met Variclick een garantie van 25 jaar geven!

Variclick legvideo

Makkelijk, snel en betrouwbaar! De naam verraadt het al: snel leggen krijgt een nieuwe dimensie met de Floer Fastclick verbinding. Met dit systeem leg je de vloer 50% sneller dan de gemiddelde click-verbinding. Fastclick maakt gebruik van een zogenaamd “dropdown systeem” waarmee de vloer als het ware van boven naar beneden kan worden geklikt. Hoor je een klik? Dan kun je door naar de volgende plank. Makkelijk, snel maar bovenal ook betrouwbaar. Dit blijkt wel uit de lange garanties, we geven op Floeren met Fastclick van 20 tot wel 35 jaar! De uitgebreide beschrijving hoe je een visgraat laminaat vloer legt lees je in onze blog.

Fastclick legvideo

Speciaal voor ComfyClick Visgraat PVC

Voor het ComfyClick Visgraat PVC is er de speciale ‘I4F verbinding’. Een handige verbinding speciaal ontworpen voor visgraat click producten. De planken sluiten bij deze verbinding altijd aan en kunnen met een rubberen hamer zacht worden aangetikt en bevestigd. Laatste zorgt voor een echte ‘corrigerende tik’ die de planken uit zichzelf nog eens recht trekt. Zeer handig bij visgraat waar de maatvastheid en het correct aansluiten van het punt patroon zeer belangrijk is!

Floeren met Variclick

Floeren met Fastclick

Floeren met I4F

Verbinding bij Floer eiken parket

Onze parketvloeren zijn voorzien van de meest gebruikte verbinding voor parket vloeren: de mes-en-groefverbinding, ook wel veer-en-groef genoemd. Deze uiterst maatvaste verbinding schuif je eenvoudig in elkaar. Bij zwevende plaatsing van onze houten vloeren raden we aan houtlijm toe te passen in de groefzijde van de mes-en-groefverbinding.