• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~3 minuten

Bij Floer, staan we sterk achter duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische impact. We zijn dan ook al jaren CO2-partner bij Trees for All, een organisatie die zich inzet voor het herbebossen van onze planeet en de strijd tegen klimaatverandering. Maar we wilden nog een stapje verder gaan.. Daarom delen we graag dat we ook trots bomenpartner zijn! Als groothandel zijn we blij dat we op deze manier kunnen bijdragen aan gezondere leefomstandigheden. We praten je daarom graag even bij over ons partnerschap met Trees for All!

Trees-for-all-Logo-

Trees for All bomenpartner

Je vraagt je vast af waarom we zo blij zijn met een partnerschap als Trees for All. Door onze samenwerking hebben we dit jaar alleen al bijgedragen aan het planten van maar liefst 200 bomen! Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons, omdat we streven naar een positieve impact op het milieu. Het planten van bomen is een van de meest effectieve manieren om de CO2-uitstoot te compenseren. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van dit belangrijke initiatief. Bij Floer streven we ernaar om verantwoorde keuzes te maken, van onze productieprocessen tot aan de manier waarop we onze producten leveren.

Hoe gaat een bijdrage aan Trees for All in zijn werk?

Als Floer klant heb je ook de mogelijkheid om bij te dragen aan een groenere wereld. Met proefmonster aanvragen kan je een kleine CO-2 compensatie bijdrage leveren. We willen onze klanten ook hartelijk bedanken voor hun steun en betrokkenheid voor een groenere wereld. Samen kunnen we het verschil maken en een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Met Floer kiezen onze klanten niet alleen voor hoogwaardige vloeren en wandpanelen, maar ook voor een bedrijf dat zich actief inzet voor een groenere toekomst.

Certificaat-Floer-BV-Trees-for-All

Floer laat bomen planten

Dankzij ons partnerschap met Trees for All hebben we bij Floer de mogelijkheid gehad om maar liefst 200 bomen te laten planten. Dit is een tastbaar resultaat van onze inzet voor duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We zijn dankbaar voor deze kans om een positieve impact te hebben op het milieu, zowel lokaal als wereldwijd. Met elke boom die we laten planten, dragen we bij aan het herstel van ecosystemen en de strijd tegen klimaatverandering. Bij Floer zijn we vastbesloten om onze verantwoordelijkheid te nemen voor het behoud van onze planeet, en deze mijlpaal is een belangrijke stap in die richting.

Duurzame productieprocessen

Naast de samenwerking met Trees for all denken we op andere manieren mee aan een groenere wereld. Zo worden de Floer Akukurk Wandpanelen op een zeer milieuvriendelijk manier geproduceerd. Het boomschors van de wandpanelen wordt rechtstreeks geoogst van de boom, hiermee blijven de bomen ongedeerd en worden er dus geen bomen gekapt. Daarnaast worden de akoestische wandpanelen ook nog eens handgemaakt. Wel zo duurzaam!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen