• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~3 minuten

Bij Floer blijven we niet stilzitten; We volgen de nieuwste interieurtrends op de voet. Daarom introduceren we met trots een nieuwe collectie met zes prachtige vloeren! Nou ja, ze komen je misschien een beetje bekend voor. De nieuwe collectie is namelijk een combinatie van de Landhuis Laminaat en de Natuur Click collectie, en krijgt de naam Landhuis Click PVC. Wat maakt deze collectie zo bijzonder? De i4F klikverbinding, de XXL afmeting, het MEGAMAT keurmerk en nog veel meer. Verbreed je horizon met onze extra brede click PVC vloeren! 😉

Floer-Landhuis-Click-PVC-Natuur-Eik-sfeer
Floer Landhuis Click PVC – Natuur Eik

Landhuis Click PVC

De nieuwe brede Klik PVC collectie bestaat uit zes vloeren met een realistisch eiken design, variërend van licht tot donker eiken. De volgende XXL vloeren zitten in de Landhuis Click PVC collectie: Landelijke, Pure, Witte, Natuur, Grijze & Crème Eik. Het zijn echte doe-het-zelf vloeren, zo beschikken ze namelijk over de i4F klikverbinding. Door deze klikverbinding is het leggen van de extra brede PVC vloer een fluitje van een cent. Je hoeft de vloeren alleen nog een tikje na te geven met een rubberen hamer.

MEGAMAT Landhuis Klik PVC

Met de MEGAMAT afwerking zijn de levensechte Klik PVC vloeren niet te onderscheiden van een echte parketvloer. Nog niet bekend met de MEGAMAT afwerking? We leggen je het graag even uit. Voorheen hadden PVC vloeren vaak glanzende afwerking, maar MEGAMAT heeft daar verandering in gebracht. Met deze afwerking heb je geel last van hinderlijke lichtreflecties op jouw vloer. Hierdoor komt het eiken design van deze XXL vloeren nog meer tot zijn recht. Ontdek alle voordelen van de MEGAMAT afwerking.

Overeenkomende kleuren

Wil je de populaire Walvisgraat (Click) PVC vloer in de kleur Noordkaper Natuur installeren en ben je op zoek naar een eiken click PVC vloer in dezelfde kleur? Dan kies je voor het Landhuis Click PVC – Natuur Eik. Deze vloeren hebben exact hetzelfde uiterlijk! Nog meer goed nieuws? Alle Landhuis Click PVC vloeren zijn ook verkrijgbaar in de Dorpen PVC vloeren collectie! Zo combineer je plak PVC makkelijk met een click PVC voor boven, of andersom natuurlijk. Dat mag ook.

Floer-Landhuis-Click-PVC-Landelijke-Eik-sfeer-perspectief-akupanel
Floer Landhuis Click PVC – Landelijke Eik

30 cm breed klik PVC

De indrukwekkende breedte van 30,5 cm maakt deze vloeren echt tot blikvangers. Brede vloerdelen passen vaak perfect bij een modern en eigentijds interieurontwerp, waar ze luxe en stijl toevoegen. Een extra brede vloer kan ook een gevoel van ruimtelijkheid opwekken. Met bredere vloerdelen zijn doorgaans ook minder vellingen te zien, waardoor de vloer optisch rustiger oogt. Kortom, een stijlvolle keuze voor een eigentijdse uitstraling!

Meer Click PVC vloeren

Kan het voor jou niet breed, lang of groot genoeg, maar ga je toch liever voor het trendy visgraat patroon? Neem dan een kijkje bij de Walvisgraat Click PVC vloeren, de XL versie van de standaard visgraat vloeren. Als je het toch wat liever bescheidener houdt en wat subtieler uit wilt pakken, dan is de Natuur Click wellicht wat voor jou. Deze beschikken over verschillende eiken designs en zijn net wat minder groot dan de royale Landhuis Click PVC vloeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen