• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Floer bezorgt jouw bestelling aan huis!

Heb je een Floer besteld bij een Floer dealer? We leveren laminaat-, Hybride Hout en PVC vloeren binnen 3 werkdagen bij jou thuis of bij jouw Floer verkooppunt! Eiken vloeren zoals lamel parket en visgraat parket worden op maat gemaakt en hebben een langere productie- en levertijd van gemiddeld 2 weken. Vraag aan jouw Floer dealer naar de actuele levertijd en de bezorg voorwaarden.

Floer tip

Met alle liefde leveren we onze vloeren en Akupanel Wandpanelen het liefst zo snel mogelijk, maar vergeet niet dat een vloer moet wennen aan het binnenklimaat van een woning. Bestel daarom altijd ruim op tijd! Alleen zo kan de vloer 48 uur acclimatiseren in de ruimte waar de vloer uiteindelijk komt te liggen. Dit is belangrijk voor het waarborgen van de kwaliteit en garantie en geldt bovendien voor alle typen vloeren.

Floer levert

Benieuwd naar wat we zo razendsnel bij jou voor de deur kunnen leveren? Ontdek het volledige Floer assortiment! Het Floer eiken parket assortiment wordt namelijk geproduceerd uit Europees eiken in de Floer fabriek, gevestigd in het hoge Noorden. Hier produceren we jouw eiken houten droomvloer volledig naar wens. Wil je extra lange eiken lamel planken van meer dan 2 meter? Of wil jij juist gaan voor korte plankjes voor een sfeervolle eiken visgraat parket vloer? Het kan allemaal! Benieuwd naar de afmetingen, houtsorteringen, behandelingen en oliën? Bekijk het productieproces en ontdek alle mogelijkheden van eiken parket van Nederlandse bodem. Op zoek naar een eiken parket vloer, maar geen zin in onderhoud en watervrees? Ontdek de Hybride Hout collectie; deze vloeren zijn gemaakt van écht eiken hout maar zijn waterbestendig, vuil en vocht afwerend, extra drukvast en enorm krasbestendig!

Laminaatvloeren

Naast prachtig eiken vloeren hebben we ook zeer realistische houtvervangende vloeren! Of het nou gaat om laminaat, plak PVC of click PVC vloeren, bij Floer vind je het. Bijvoorbeeld het bijzondere Sloophout Laminaat, dit zijn vloeren van laminaat met een verouderd en vintage uiterlijk! De sloophout vloeren bestaan uit verschillende kleuren en wisselende planken en zijn daardoor uniek in zijn soort! Wil jij een laminaat vloer dat breder is dan normaal? De Steden vloeren bestaan uit meer dan 24 cm breed laminaat en hebben een bijzonder eiken design.

Visgraat Laminaat vloeren

Nog breder, nog beter? Kies dan extra groot en ga voor 32 cm breed laminaat uit de Landhuis Laminaat collectie. Wist je dat deze buitengewoon brede laminaat vloeren zelfs waterbestendig zijn afgewerkt? Hierdoor mag er zelfs water op de vloer liggen! Naast brede laminaat vloeren hebben we ook extra lange laminaat vloeren! In de Authentiek Laminaat collectie vind je vloeren met planken van maar liefst 184 cm lang! Dit extra lange laminaat is niet alleen langer dan normaal maar ook extra dik. Hierdoor hebben de laminaatvloeren een extra realistisch eiken houten vloeren. Liever een visgraat patroon vloer? Ontdek prachtige Visgraat Laminaat vloeren, verkrijgbaar in unieke eiken kleuren zoals licht eiken visgraat laminaat of zwart eiken. Zelf XL visgraat laminaat leggen? Het kan met het Walvisgraat Laminaat, extra groot en verkrijgbaar in vier prachtig eiken uitvoeringen.

PVC Assortiment

Naast unieke houten vloeren en eiken laminaat vloeren leveren we ook onderhoudsvrije PVC vloeren! Ontdek het Dorpen PVC! In deze stijlvolle collectie vind je prachtige eiken PVC vloeren, met voelbare structuur. Gaat de voorkeur uit naar een XL PVC vloer? Ook dat leveren we graag. Het Bossen PVC is extra breed PVC van meer dan 24 cm en 100% veilig. Bovendien zijn deze PVC vloeren heel geschikt voor in iedere ruimte in huis! Wist je dat het PVC van Floer extra veilig is? Door het Emissieklasse A+ certificaat en REACH keurmerk laten we zien dat de PVC vloeren schoon zijn en geen schadelijke stoffen bevatten. Liever een patroonvloer? Het Visgraat PVC heeft alle voordelen van PVC maar de structuur van eiken, ook wel register embossing genoemd. Bovendien is het bij Visgraat PVC mogelijk om voor een band en bies afwerking te kiezen!

PVC vloeren, uniek

Liever een XL visgraat PVC vloer? Een Walvisgraat PVC vloer is een visgraatvloer dat groter en breder is dan een normale visgraat vloer. Natuurlijk kunnen we ook de Walvisgraat PVC vloeren leveren met band en bies afwerking gelegd worden. Keuzes, keuzes, keuzes. Naast lijm PVC bieden we namelijk ook PVC laminaat aan! In de stoere collectie Natuur Click PVC vind je een groot aantal prachtige eiken PVC vloeren met klik verbinding. PVC klik in patronen? Eiken visgraat Click PVC vloeren, er is zelfs een prachtige licht eiken vloer! Heb jij de voorkeur voor stoer en industrieel? Of wil je een tegel vloer in de badkamer? Kies voor plak Tegel PVC of een Click PVC Tegel, ze zijn beide geschikt voor in vochtige ruimtes! Bovendien zijn de betonlook PVC tegels heel geschikt als een stoere badkamer of keukenvloer!

Inspiratie en advies

Kan je nou echt geen keuze maken? Dan helpen we je graag een handje! Wil je een overzicht van het hele assortiment? Vraag de gratis Floer catalogus aan. Selecteer jouw favoriete Floeren en bestel een proefstaal! Of kom binnenkijken bij Floer klanten en doe inspiratie op! Neem je graag een kijkje in het echt? Bezoek jouw dichtstbijzijnde dealer of neem contact op en bezoek het Floer Experience Center.

Meer over Floer

Een proefstaal laten bezorgen?

Een proefstaal laten bezorgen?

Heb je nog geen definitieve keuze gemaakt en wil je kijken of een bepaalde Floer mooi staat bij jou in huis? Bestel dan een proefstaal en ontdek het!

Staal aanvragen