• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~3 minuten

Ontdek het laatste nieuws! Deze keer draait het niet om de nieuwste PVC vloeren of de extra brede laminaatvloeren, maar om een nieuwe collectie wandpanelen. Deze nieuwe panelen delen veel voordelen met de welbekende Akupanel Wandpanelen, maar de Akukurk Wandpanelen zijn weer uniek op hun eigen manier. Maak kennis met de Akukurk Wandpanelen, met de hand geproduceerd en 100% natuurlijk. Naast het bieden van een verbeterde akoestiek, hebben deze panelen ook een isolerende werking. Ontdek het zelf en laat je verrassen door de veelzijdigheid die de Akukurk Wandpanelen bieden!🤩

Floer-Akukurk-Wandpanelen-Boomschors-Onbewerkt-detail
Floer Akukurk Wandpanelen – Boomschors Onbewerkt

Akoestische wandpanelen

Zeg maar gedag tegen galm in je woonkamer, keuken of thuiskantoor met de Floer Akukurk Wandpanelen! Beschikbaar in vier varianten – Boomschors Onbewerkt, Boomschors Zwart, Zandsteen Natuur & Steenstrips Lichtbruin. Alle 4 de wandpanelen zijn de ideale oplossing voor akoestische problemen. De handgemaakte wandpanelen, afkomstig uit Portugal, maken gebruik van verschillende diktes in het schors of de houten zandstenen, waardoor ze geluidsgolven absorberen en de akoestiek in elke ruimte verbeteren. Zeg maar tchau tegen vervelende echo’s en geniet van een aangenamere leefomgeving!

Duurzame akukurk wandpanelen

Wist je dat de Akukurk Wandpanelen ook MEGA-duurzaam zijn? Deze panelen worden geproduceerd uit boomschors die rechtstreeks van de boom wordt geoogst, zonder dat de bomen worden gekapt. Maar wat maakt dit proces zo duurzaam? Omdat de bomen ongedeerd blijven, wordt het milieu gespaard. Bovendien zijn de panelen aan de achterkant voorzien van een kurkplaat, wat ze nog duurzamer maakt. Het kurk is namelijk volledig afbreekbaar. Met de keuze voor Akukurk Wandpanelen maak je dus niet alleen een stijlvolle, maar ook een milieuvriendelijke keuze!

Floer-Akukurk-Wandpanelen-Boomschors-Zwart
Floer Akukurk Wandpanelen – Boomschors Zwart

Isolerend kurk

Naast dat de Akukurk Wandpanelen uiterst duurzaam zijn en een akoestische functie hebben, bieden ze ook een uitstekende isolatie voor je huis. Deze panelen vormen een barrière tegen temperatuurverschillen, waardoor je niet alleen figuurlijk een warm interieur krijgt, maar ook letterlijk warm blijft in huis. Helemaal ideaal tijdens de wintermaanden! Door hun unieke samenstelling van natuurlijke boomschors en kurk, bieden de Akukurk Wandpanelen een isolerende laag.

Akukurk Wandpanelen bevestigen

Misschien vraag je je af: hoe bevestig ik eigenlijk dat boomschors aan mijn wand? Nou, het is eigenlijk heel eenvoudig, zelfs als je denkt dat je twee linkerhanden hebt. Het enige wat je nodig hebt, zijn natuurlijk de wandpanelen zelf en een tube High Tack Kit. Een beetje kit op de achterkant van het paneel verdelen, het paneel tegen de wand plaatsen, een beetje aandrukken, en klaar is Kees! En als je een hele wand wilt bekleden, geen probleem. De panelen kunnen gemakkelijk naast elkaar worden geplaatst.

Even alles kort samengevat: deze panelen zijn MEGA-duurzaam, hebben akoestische en isolerende eigenschappen, zijn 100% natuurlijk én eenvoudig te monteren. Als dat nog niet genoeg is om je te overtuigen, probeer ze dan eens te combineren met onze XL visgraat of extra brede laminaatvloeren, en breng nog meer warmte in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen