• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~3 minuten

In september hebben we bij Floer niet alleen een collectie update gehad maar ook een gehele nieuwe collectie gelanceerd.
Beide collecties sluiten perfect aan op de huidige interieur trends. Met trots presenteren wij: Floer Walvisgraat PVC collectie en de nieuwe kleuren van de Floer Steden Laminaat collectie.

Walvisgraat PVC

Het visgraatpatroon is de laatste jaren zeer populair in de wereld van vloeren. Het is een tijdloos patroon, straalt luxe uit en past in elk interieur. Hierdoor kiezen steeds meer consumenten ervoor om een visgraat vloer te leggen. Naast dat dit patroon erg hip is, kiezen steeds meer consumenten voor langere en bredere planken. Daarom dachten we bij Floer; daar moeten we iets mee doen. We presenteren de indrukwekkende collectie: het Walvisgraat PVC. Deze XL visgraat vloeren zijn beschikbaar in zes verschillende kleuren en bestaat uit planken van 15,2 centimeter breed en 91,4 centimeter lang. Een groot verschil met de standaard visgraat PVC vloeren. In combinatie met de levensechte houtpatronen is de collectie net als de walvis, groots van formaat en zeer indrukwekkend. Bekijk alle Walvisgraat PVC vloeren.

Floer Walvisgraat PVC Orka Onbehandeld
Floer Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld

Wist je dat het patroon sinds eind 15e eeuw in opkomst is gekomen? De vloer was niet voor iedereen weggelegd, en stond voor de uitingen rijkdom en welvaart. Daardoor was het visgraat patroon alleen te zien in de mooiste kastelen en paleizen. Later werd het ook gezien in andere statige gebouwen, zoals luxe grachtenpanden. Inmiddels is de patroonvloer niet meer weg te denken, al jaren staat de vloer op nummer één. Het Floer Walvisgraat PVC is zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming, het is gemakkelijk te reinigen en 100% waterbestendig. Daardoor kan de Floer in elke ruimte van de woning gelegd worden!

Floer Walvisgraat PVC Orka Onbehandeld
Floer Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld

 

Steden Laminaat

Het Floer Steden Laminaat heeft een update gehad! Alle kleuren zijn vervangen door zes nieuwe kleuren en zijn nu 24,4 cm breed in plaats van de vorige 19 cm brede collectie. Deze nieuwe kleuren sluiten perfect aan op de huidige woontrends en bestaan uit topkwaliteit vloeren. De brede planken met voelbare eiken structuren en een luxe V-groef zijn afgewerkt met een speciale anti-kras laag. De collectie bestaat nu uit: Veere Verweerd Eiken, Zeist Zijdewit Eiken, Oss Onbehandeld Eiken, Weesp Witbeige Eiken, Grave Goudbruin Eiken en Leiden Lichtbruin Eiken.

Floer-Steden-Laminaat-Veere-Verweerd-Detail
Floer Steden Laminaat – Veere Verweerd Eiken

De collectie is voorzien van de handige click verbinding Variclick. Hiermee bevestig je de planken eenvoudig op 3 verschillende manieren. De laminaat vloeren zijn geschikt voor commercieel gebruik en intensief particulier gebruik. Ook is het Floer Steden Laminaat geschikt voor vloerverwarming. Ideaal!

De planken zijn breder dan normaal laminaat, maar liefst 24,4 cm! Dit zorgt voor weer een unieke collectie laminaat vloeren bij Floer. Als particulier heb je recht op 25 jaar garantie op deze collectie. Zie enkele foto’s van het Floer Steden Laminaat hieronder. Prachtig toch?

 

Floer_Steden_Laminaat_Grave_Goudbruin_SfeerFloer_Steden_Laminaat_Weesp_Witbeige_PerspectiefFloer_Steden_Laminaat_Oss_Onbehandeld_SfeerFloer_Steden_Laminaat_Zeist_Zijdewit_PerspectiefFloer_Steden_Laminaat_Leiden_Lichtbruin_Sfeer

 

 

 

 

Floer_Steden_Laminaat_Veere_Verweerd_Perspectief

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vloeren collecties? Volg Floer.nl op Instagram, Facebook en YouTube. Wil je informatieve vloer video’s zien? Volg FloerTube om op de hoogte te blijven. Lees Floer blog voor alle vloeren en interieur blogs.