• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~4 minuten

In september hebben we bij Floer niet alleen een collectie update gehad maar ook een gehele nieuwe collectie gelanceerd.
Beide collecties sluiten perfect aan op de huidige interieur trends. Met trots presenteren wij: Floer Walvisgraat PVC vloeren en de nieuwe kleuren van de Floer Steden Laminaat collectie.

Walvisgraat PVC

Floer Walvisgraat PVC Orka Onbehandeld
Floer Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld

Het visgraatpatroon is de laatste jaren zeer populair in de wereld van vloeren. Het is een tijdloos patroon, straalt luxe uit en past in ieder interieur. Hierdoor kiezen steeds meer mensen ervoor om een visgraat vloer te leggen. Naast dat dit patroon erg hip is, wordt er nu vaker gekozen voor langere en bredere planken. Daarom dachten we bij Floer; daar moeten we iets mee doen. We presenteren de indrukwekkende collectie: het Walvisgraat PVC. Deze XL visgraat vloeren zijn beschikbaar in zes verschillende kleuren en bestaat uit planken van 15,2 centimeter breed en 91,4 centimeter lang. Een groot verschil met de standaard visgraat PVC vloeren. In combinatie met de levensechte houtpatronen is de collectie net als de walvis, groots van formaat en zeer indrukwekkend. Bekijk alle Walvisgraat PVC vloeren. Benieuwd naar het verschil tussen walvisgraat vs visgraat? Ontdek het in de FloerTube video!

De historie van het visgraat patroon

Wist je dat het visgraat patroon al sinds het eind van de 15e eeuw bestaat? Deze vloer was niet voor iedereen weggelegd en stond voor de uitingen rijkdom en welvaart. Daardoor was het visgraat patroon alleen te zien in de mooiste kastelen en paleizen. Later werd het ook gezien in andere statige gebouwen, zoals luxe grachtenpanden. Inmiddels is de patroonvloer niet meer weg te denken, al jaren staat de visgraat vloer op nummer één. Het Floer Walvisgraat PVC is zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming, het is gemakkelijk te reinigen en 100% waterbestendig. Daardoor kan de Floer in elke ruimte van de woning gelegd worden!

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-vloer-Cetus-Creme-interieur-woonkamer
Floer Walvisgraat Click PVC – Cetus Creme

Walvisgraat PVC klik

Wist je dat deze vloeren ook in Walvisgraat PVC klik beschikbaar zijn? De 5 populairste vloeren uit de immens populaire Walvisgraat PVC collectie zijn voorzien van een klikverbinding waardoor ze makkelijk en snel zelf te leggen zijn. Bovendien zijn de Walvisgraat Click PVC vloeren uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming én MEGAMAT afgewerkt. Maar ach, laten we eerlijk zijn. Naast al die technische voordelen zijn deze vloeren bovenal gewoon waanzinnig om te zien. Bestel een proefstaal en ontdek het zelf!

Steden Laminaat

Het Floer Steden Laminaat heeft een update gehad! Alle kleuren zijn vervangen door zes nieuwe kleuren en zijn nu 24,4 cm breed in plaats van de vorige 19 cm brede collectie. Deze nieuwe kleuren sluiten perfect aan op de huidige woontrends en bestaan uit topkwaliteit vloeren. De brede planken met een voelbare eiken structuur en luxe V-groef zijn afgewerkt met een speciale anti-kras laag. De collectie bestaat nu uit: Veere Verweerd Eiken, Zeist Zijdewit Eiken, Oss Onbehandeld Eiken, Weesp Witbeige Eiken, Grave Goudbruin Eiken en Leiden Lichtbruin Eiken.

Het brede laminaat is voorzien van de handige Variclick klik verbinding, hierdoor bevestig je de planken eenvoudig op 3 verschillende manieren! De laminaat vloeren zijn bovendien geschikt voor commercieel gebruik en intensief particulier gebruik. Ook is het Floer Steden Laminaat geschikt voor vloerverwarming. Ideaal! De planken zijn breder dan normaal laminaat, maar liefst 24,4 cm! Dit zorgt voor weer een unieke collectie laminaat vloeren bij Floer. Als particulier heb je recht op 25 jaar garantie op deze collectie. Zie enkele foto’s van het Floer Steden Laminaat hieronder, prachtig toch?

Floer-Steden-Laminaat-vloer-Oss-Onbehandeld-front-sfeer
Floer Steden Laminaat – Oss Onbehandeld
Floer-Steden-Laminaat-Vloer-Leiden-Lichtbruin-sfeer-3
Floer Steden Laminaat – Leiden Lichtbruin
Floer-Steden-Laminaat-Vloer-Grave-Goudbruin-sfeer-3
Floer Steden Laminaat – Grave Goudbruin

Benieuwd naar een bredere laminaatvloer? Ontdek het Landhuis Laminaat, extra breed laminaat qua formaat! Je vindt in het assortiment ook Click PVC, PVC tegel, Tegel Click PVC en plak PVC. Of bekijk de Floer accessoires voor onder andere hoeklijnprofielen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vloeren collecties? Volg Floer op Instagram, Facebook en YouTube. Wil je informatieve vloer video’s zien? Volg FloerTube om op de hoogte te blijven. Lees Floer blog voor alle vloeren en interieur blogs.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen