• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Lars
Leestijd: ~6 minuten

Over het algemeen denken we vaak dat alleen mensen en dieren hardlopers kunnen zijn. Wij bewijzen je echter het tegendeel! In dit artikel lees je namelijk de 5 hardlopers onder de breed laminaat vloeren. Hiernaast frissen we jouw geheugen ook nog even snel op en komen de voordelen van deze unieke laminaat vloeren aan bod. Ga er goed voor zitten en laat je inspireren door de top 5 breed laminaat vloeren!

Waarom breed laminaat vloeren?

Breed laminaat vloeren geven een unieke look aan iedere ruimte. Door de extra brede planken creëer je namelijk een ruimtelijk effect, waar je de vloer ook maar neer legt. Je kunt met veel vloeren verschillende effecten creëren. Zo creëer je bijvoorbeeld met een Visgraat Laminaat vloer een ander optisch effect in een ruimte. Wist je bovendien dat je met een Walvisgraat PVC vloer in een kleine ruimte de ruimte optisch groter laat lijken? We dwalen af, terug naar onze XL laminaat vloeren. Naast dat je met brede laminaat vloeren een mooi effect kunt creëren worden ze geleverd met nog een aantal voordelen. De vloeren zijn namelijk voorzien van een super handige klik verbinding waardoor je de vloeren zelf eenvoudig kunt leggen. Het is daardoor dus een echte XL doe-het-zelf laminaat vloer! Helemaal fan van XL vloeren? In de Bossen PVC collectie vind je breed PVC vloeren met XL afmetingen!

Wist je dat je de XL laminaat vloeren uit de Landhuis Laminaat collectie door een waterproof coating ook gewoon in de keuken kunt leggen? De waterproof coating maakt het namelijk mogelijk dat er vier uur lang een (kleine) plas water op de vloer mag liggen zonder dat dit voor beschadigingen zorgt. Wil je nog meer ontdekken over de Landhuis Laminaat collectie? Bekijk de FloerTube video !

Floer-Landhuis-Laminaat-Onbehandelde-Eik-interieur-vloer-doorlopend-patroon-extra-breed-laminaat-vloer-vloeren-extra-brede-laminaat-vloer-pvc-vloer-leggen-zonder-plint-breed-laminaat-top
Floer Landhuis Laminaat – Onbehandelde Eik

Top 5 breed laminaat vloeren

Benieuwd naar de top 5 breed laminaat vloeren? Ontdek ze hier!

1. Landhuis Laminaat – Onbehandelde Eik

Het Landhuis Laminaat – Onbehandelde Eik is een van de meer dan 32 cm breed laminaat vloeren. Deze eiken design vloer heeft door de extra brede afmetingen een luxe uitstraling en voegt daardoor sfeer toe aan de ruimte waarin hij gelegd wordt. Deze vloer is te combineren met traptreden in dezelfde onbehandeld eiken kleur waardoor je eenheid in jouw interieur creëert. Combineer de vloer met natuurlijke kleuren en creëer zo een botanisch interieur.

Floer Landhuis Lichte Eik Sfeer 1-top-breed-laminaat
Floer Landhuis Laminaat – Lichte Eik

2. Landhuis Laminaat – Lichte Eik

Floer Landhuis Laminaat – Lichte Eik wordt net zoals alle andere top 5 breed laminaat vloeren geleverd met maar liefst 20 jaar garantie! Door de slijtvaste eigenschap van de breed laminaat vloeren gaan ze extra lang mee en kun je er dus extra lang van genieten. Deze vloer is goed te combineren met donkere meubels en accessoires om zo een mooi contrast aan jouw woning te geven. Ook deze vloer is te leveren met bijkleurende overzettreden.

3. Sloophout Laminaat – Ruw Blond Eiken

Floer-Sloophout-Laminaat-Ruw-Blond-Eiken-front-sfeer-top-breed-laminaat-vloeren
Floer Sloophout Laminaat – Ruw Blond Eiken

De Sloophout Laminaat – Ruw Blond Eiken vloeren zijn voorzien van een gebruikte en verouderde look. Door de 3D register embossing op de vloerplanken loopt de structuur gelijk met het design van de plank. Hierdoor zijn de vloerplanken niet van echt te onderscheiden! De register embossing zit tevens op meerdere vloeren waaronder het Walvisgraat PVC. Met het verouderde design van de laminaat vloer kun je een mooie retro look creëren in jouw woning. Voeg nog wat donkere houten meubels met stoffen zitting en accessoires met verouderde look toe. Geniet hierna van een unieke vintage look.

Floer Landhuis Laminaat Warmgrijze Eik ruimtelijk effect met breed laminaat-top-breed-laminaat
Floer Landhuis Laminaat – Warmgrijze Eik

4. Landhuis Laminaat – Warmgrijze Eik

Landhuis Laminaat – Warmgrijze Eik is extra breed laminaat van meer dan 32 cm. Het laminaat is voorzien van een realistisch doorlopend patroon waardoor je eindeloos lange banen kunt creëren. De warmgrijze eiken kleur kan gecombineerd worden met veel verschillende kleurstijlen. Door de AC 4 gebruiksklasse is de vloer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en gaat hij extra lang mee. Hierdoor kun je heel lang profiteren van een prachtige vloer. Combineer deze vloer met een aantal duurzame materialen en strakke vormen. Op deze manier creëer je eenvoudig een minimalistisch interieur bij jou thuis. Wil je deze interieurstijl creëren, maar heb je liever een patroon vloer? Kies dan een licht eiken vloer uit de Visgraat PVC collectie.

5. Floer Steden Laminaat – Oss Onbehandeld

Naast de grote laminaat vloeren in de Sloophout Laminaat en Landhuis Laminaat collectie, vind je ook in de Steden Laminaat collectie brede laminaat vloeren. In het bijzonder lichten we de nummer 5 uit de top 5 laminaat vloeren uit: Oss Onbehandeld. Deze brede laminaat vloer heeft een onbehandeld eiken uiterlijk en is eenvoudig te leggen dankzij de Variclick verbinding. Wist je bovendien dat het Steden Laminaat waterbestendig is afgewerkt? Hierdoor kan er tot 4 uur lang plasvorming op de vloer liggen, zonder dat het water het laminaat kan beschadigen. Weet je wat nog mooier is? Alle Floeren zijn duurzaam, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken! Met deze lichte laminaat vloer creëer je zelf eenvoudig een romantisch interieur. Pak er een aantal stoffen meubels en accessoires bij en je bent ready to go! Iets anders proberen dan laminaat? In de Visgraat Click PVC collectie vind je meerdere licht eiken PVC vloeren met klik verbinding.

Meer vloeren?

Wil je graag iets anders dan de top 5 breed laminaat vloeren? De Floer eiken parket vloeren is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en houtstructuren. Je kunt dus helemaal zelf jouw perfecte vloer samenstellen! Liever een visgraat patroon vloer? Bekijk dan de houten visgraat collectie voor eiken houten vloeren met visgraat patroon. Naast eiken houten designs kun je ook kiezen voor een vloer met betonlook. De PVC tegels zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Liever een tegel vloer met klik verbinding? In de Click PVC tegel collectie vind je tegel look vloeren met klik verbinding. Wil je graag een Floer bij jou thuis bekijken? Bestel dan een proefstaal of het collectieboek en ontdek het bij jou in huis! Je kunt ook altijd binnenkijken bij de dichtstbijzijnde dealer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen