• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~3 minuten

Je hebt het vast al eens voorbij zien komen, vloeren met band en bies. Kies je voor een doorlopend patroon tot aan de muur of heb je liever een extra luxe randwerking? Deze keer in LeesFoer alles over de mogelijkheden van visgraat vloeren met band en bies.

Waarom een visgraat PVC vloer met band en bies

Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-Bies-en-band-visgraat-vloer-woonkamer-interieur-
Floer Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld

Waarom kiezen voor een visgraat vloer met band en bies? De afwerking van een vloer is erg bepalend voor de look & feel van een interieur. Een vloer met een band en bies geeft een bijzonder effect, het oogt klassiek. Misschien heb je het wel eens voorbij zien komen, in oude statige herenhuizen en oude kastelen komt het nog geregeld voor. Deze luxe afwerking van vloeren was vroeger een toonbeeld van welvaart. Een extra exclusief effect? Kies voor een visgraat PVC vloer met band en bies! Het zorgt voor een stijlvolle uitstraling en geeft een woning een luxe sfeer.

Kies voor een visgraat PVC vloer met band en bies.
Het geeft een interieur een luxueuze afwerking!

PVC vloeren met band en bies

Verliefd geworden op een visgraat of een walvisgraat PVC vloer? Het is mogelijk om deze PVC vloeren met band en bies te leggen. Voor visgraat en walvisgraat PVC vloeren zijn bijpassende banden beschikbaar. De banden van de walvisgraat vloeren zijn gelijk aan de vloer delen. Voor de Visgraat PVC vloeren zijn er bijpassende brede banden beschikbaar. Kies je voor een smalle band? Gebruik de vloer delen uit de visgraat PVC collectie. Er is een ruime keuze in biezen: verschillende kleuren, breedtes en lengten! Neem contact op met jouw dealer om hier alles over te weten te komen. Daarnaast is het mogelijk om eiken visgraat parket vloeren met band te leggen.

Andere vloer afwerkingen

Naast deze vorm van vloerafwerking is er de mogelijkheid om te kiezen voor andere randafwerkingen. Bijvoorbeeld in de vorm van bijpassende plakplinten, hoge muurplinten of sfeer plinten. Benieuwd naar deze vloer accessoires? Er zijn verschillende kleuren te kiezen, bijpassend aan elke laminaat of PVC vloer. Liever geen meekleurende producten? Gebruik wit gegronde MDF plinten. Deze muurplinten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en direct overschilderbaar. Maak ze bijvoorbeeld mat zwart of zuiver wit en creëer zelf voor een prachtige randafwerking.

Floer-Visgraat-PVC-Onbehandeld-Eiken-vloer-interieur-verschil plak pvc en click pvc
Floer Visgraat PVC – Onbehandeld Eiken

Welke vloer kan niet met band en bies gelegd worden?

Vloeren met een klikverbinding kunnen niet met band en bies worden gelegd. Dit komt doordat de planken bestaan uit linker- en rechter delen. Vloeren met rechte planken worden nooit met band en bies gelegd. Wil je meer weten over de afwerking van een vloer? Zoals een vloer zonder groeven, een microvelling of V-groef? Of wil je weten welke ondervloer je nodig hebt? Ontdek alle vloeren en bijpassende accessoires van Floer.