• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Stefan
Leestijd: ~2 minuten

Groot nieuws, Floer gaat verhuizen naar een nieuw pand! Floer blijft uiteraard in het hoge Noorden gevestigd. Door de verhuizing krijgen we een groter Experience Center en een drie keer groter magazijn. Meer ruimte en nog meer Floeren!

3 x groter pand

Het nieuwe hoofdkantoor is gevestigd aan de west kant van de stad Groningen op het bedrijventerrein ‘Hoendiep’. Waarom gaan we verhuizen? Floer groeit hard, zoals ook te zien is aan de notering in de top 100 van de snelgroeiende Nederlandse bedrijven! Vanwege deze groei is er meer ruimte nodig om onze vloeren kwijt te kunnen. Het nieuwe pand is drie keer zo groot in vergelijking met de huidige en heeft een magazijn van bijna 2000 m2. Voordat we kunnen verhuizen moet het pand worden gefloerd voor de komst van team Floer.

Floer hoofdkantoor pand magazijn 2021 gaat verhuizen

Even geen experience

Begin 2021 gaat Floer verhuizen naar het nieuwe pand, de precieze datum volgt nog. Hierdoor en voor het gereed maken van het nieuwe pand moeten we het Floer Experience Center tijdelijk sluiten. De showroom is gesloten van 1 januari tot en met 28 februari 2021. We verwijzen je graag door naar onze dealers om een Floer te kunnen bekijken.

Binnenkort meer…

Binnenkort volgt er weer een update over de verhuizing. We vertellen je dan graag meer over het nieuwe pand, de specifieke verhuisdatum en het adres. Tot die tijd zitten we op onze huidige plek. Houd Floer blogs en onze sociale media kanalen in de gaten.

Wil je nog voor de tijdelijke sluiting van het Experience Center een vloer bezichtigen? Neem contact op om een afspraak te plannen. Kan je niet langer wachten om jouw vloer te zien? Bestel een proefstaal en ontvang een stukje Floer thuis. Twijfel je tussen een paar vloeren? Bekijk alle vloeren en ontdek de unieke collecties zelf.