• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Stefan
Leestijd: ~2 minuten

Vier nieuwe Dorpen PVC vloeren

Nieuw bij Floer! We hebben 4 nieuwe kleuren toegevoegd aan onze Dorpen PVC collectie. Benieuwd naar de nieuwe Dorpen PVC vloeren? Bekijk ze hier en lees er meer over.

Nispen Natuurlijk Eiken

Floer-Dorpen-PVC-Vloer-Nispen-Natuurlijk-Eiken
Floer Dorpen PVC – Nispen Natuurlijk Eiken

Een prachtige natuurlijk eiken PVC vloer. Deze ijzersterke vloer is 100% waterbestendig en bestand tegen vuil en intensief gebruik. Ook zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming! Plak PVC is de perfecte warmtegeleider door de zeer lage warmteweerstand. Bekijk alle foto’s van de Dorpen PVC – Nispen Natuurlijk Eiken vloer en ontdek het zelf!

Floer-Dorpen-PVC-Vloer-Geldrop-Gerookt-Eiken
Floer Dorpen PVC – Geldrop Gerookt Eiken

Geldrop Gerookt Eiken

Deze Plak PVC vloer wordt direct verlijmd op de ondergrond. Hierdoor ligt de vloer uiterst strak en is deze erg geschikt voor intensief gebruik en vloerverwarming. De flexibele stroken kunnen tegen een stootje door de krasvaste slijtlaag van 0,55 mm. De vloer Dorpen PVC – Geldrop Gerookt Eiken heeft een realistische houtlook en is daardoor goed te combineren met de huidige interieur trends. Benieuwd geworden? Bekijk de foto’s!

Winssen Witgrijs Eiken

Floer-Dorpen-PVC-Vloer-Winssen-Witgrijs-Eiken
Floer Dorpen PVC – Winssen Witgrijs Eiken

Op zoek naar een extra brede PVC vloer? Deze PVC vloeren zijn extra breed met 22,8 cm en hebben een lengte van 121,9 cm. Brede vloerdelen hebben verschillende voordelen, onder andere dat het zorgt voor een ruimtelijk effect in jouw woning. De Dorpen PVC – Winssen Witgrijs Eiken heeft een extra matte afwerking en is een lichte vloer dat bestaat uit wit en grijs tinten met eiken patroon.

Op zoek naar de perfecte Plak PVC vloer? Alle eigenschappen van de Dorpen PVC vloeren zijn gelijk aan elkaar. De collectie bestaat uit 16 verschillende kleuren waardoor jouw favoriete kleur er zeker tussen zal zitten.

Wist je dat Plak PVC vloeren in elk patroon kunnen worden verlijmd? Plak PVC vloeren hebben namelijk geen verbinding waardoor het populaire visgraatpatroon of het ladderpatroon ook tot de mogelijkheden behoren bij de Dorpen PVC collectie.

Wil je de nieuwe Dorpen PVC vloeren zelf ervaren? Bestel een proefstaal en ontdek de prachtige vloeren. Ontdek andere Floer blogs waarin onder andere nieuwe klik PVC vloeren aan bod komen.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen