• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~3 minuten

De vloerenexperts van de afdeling productontwikkeling bij Floer hebben opnieuw iets prachtigs gecreëerd voor liefhebbers van PVC vloeren met een eiken design. Onlangs heeft de Dorpen PVC collectie vijf nieuwe vloeren toegevoegd die de lat hoger leggen op het gebied van stijl, kwaliteit en duurzaamheid. Als je op zoek bent naar een vloer die de warme, natuurlijke uitstraling van hout combineert met de voordelen van PVC, dan is een van de nieuwe Dorpen PVC vloeren wellicht jouw ideale keuze. Hier stellen we je graag voor aan deze nieuwe vloeren en wat ze zo bijzonder maakt.

Floer-Dorpen-PVC-vloer-Langelo-Landelijk-sfeer-perspectief-MEGAMAT
Floer Dorpen PVC – Langelo Landelijk Eiken

Eiken PVC vloeren

De Dorpen PVC collectie van Floer staat bekend om zijn afmeting van 121,9 cm en een breedte van 22,86 cm, de extra grote afmeting wordt tevens benadrukt door de 4-zijdige microvelling. Ook beschikken de eiken PVC vloeren over een uiterst realistisch design en structuur, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer! De 5 nieuwe vloeren zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook bijzonder veilig. Ze zijn gecertificeerd met meerdere keurmerken, waaronder emissieklasse A+, FloorScore, Eurofins Gold, GreenGuard Gold, ISO14001 en het REACH certificaat. Precies, dat is inderdaad een hele lijst! Deze certificeringen tonen aan dat de vloeren ultra duurzaam en eco-vriendelijk zijn geproduceerd en het binnenmilieu niet wordt beïnvloedt. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van de schoonheid van deze vloeren!

Floer-Dorpen-PVC-vloer-Lisse-Lichtbruin-sfeer-front-final
Floer Dorpen PVC – Lisse Lichtbruin Eiken

MEGAMAT PVC

Wat deze nieuwe vloeren in de Dorpen PVC collectie echt onderscheidt, is de toevoeging van de MEGAMAT afwerking. Deze innovatieve technologie zorgt voor een ultra-matte afwerking die elke lichtreflectie elimineert. Dit geeft je een eigentijdse, strakke uitstraling zonder de storende glans die traditionele PVC vloeren vaak hebben. De MEGAMAT afwerking zorgt er bovendien voor dat je vloer niet alleen mooi is, maar ook uiterst slijtvast!

Vijf nieuwe Dorpen PVC vloeren

De Dorpen PVC collectie is uitgebreid met vijf schitterende nieuwe kleuren. Deze nieuwe aanwinsten variëren van stralend licht eiken tot rijk en diep donker eiken, en ze geven de natuurlijke schoonheid van hout op zijn best weer. De nieuwe kleuren dragen de namen: Langelo Landelijk Eiken, Makkum Mokka Eiken, Noordwijk Natuur Eiken, Bemmel Beige Eiken en Lisse Lichtbruin Eiken. Met deze unieke kleuren wordt het eenvoudiger dan ooit om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Deze nieuwe Dorpen PVC vloeren stralen klasse en tijdloze elegantie uit, waardoor ze een verbluffende aanvulling zijn op elke ruimte in je huis.

Floer-Dorpen-PVC-vloer-Bemmel-Beige-sfeer-perspectief-final
Floer Dorpen PVC – Bemmel Beige Eiken

Dorpen PVC vs Walvisgraat PVC

Het kiezen van de perfecte vloer is vaak een uitdaging. Ga je voor de trendy visgraat vloer, de traditionele rechte planken, of is er een manier om het beste van beide werelden te combineren? Het goede nieuws is dat Floer je de mogelijkheid biedt om de keuze te mixen en matchen. Zowel de Noordwijk Natuur Eiken, die verkrijgbaar is als Walvisgraat PVC onder de naam Noordkaper Natuur, als de Bemmel Beige Eiken, die eveneens beschikbaar is als Balein Beige, bieden je diverse mogelijkheden om je vloerkeuzes aan te passen aan jouw stijl en voorkeur. Zo kun je bijvoorbeeld Dorpen PVC gebruiken als trapbekleding, waardoor je een eenheid creëert in je leefruimte. Benieuwd geworden naar de nieuwe Dorpen PVC? Vraag eenvoudig een proefmonster aan en laat je inspireren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen