• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~2 minuten

3 nieuwe Click PVC vloeren

De huidige Click PVC collectie bestond al uit tien prachtige eiken vloeren. Van bijvoorbeeld Veluwe Onbehandeld naar Onlanden Gerookt en van Horsterwold Wit naar Oosterschelde Zwart. Zo leek er voor iedereen wat wils te zijn… Bijna dan: Floer heeft 3 nieuwe Click PVC vloeren toegevoegd aan de huidige collectie! Met de komst van deze nieuwe vloeren bestaat de collectie daardoor uit 13 vloeren. Mooi als hout, praktisch als PVC!
Floer-ComfyClick-PVC-Eemland-Karamel-vloer

Eemland Karamel

Een prachtige, eiken klik PVC vloer die je zelf kan leggen! Door de natuurlijke tint oogt de Click PVC vloer – Eemland Karamel als een naturel geoliede parket vloer. Het uiterlijk van hout, de voordelen van PVC. De click PVC vloeren zijn voorzien van de Fastclick verbinding waardoor je deze planken gemakkelijk en snel zelf kan leggen. Benieuwd geworden naar de Eemland Karamel vloer? Bekijk alle foto’s!

Bentwoud Lichtbruin

Floer-ComfyClick-PVC-Bentwoud-Lichtbruin vloerDeze lichtbruine click PVC vloer is eenvoudig te combineren met de huidige woon– en interieur trends. Door de realistische houtlook creëer je een fijne sfeer in huis. De Click PVC vloeren zijn extra lang met maar liefst 151 cm en extra breed van 22,9 cm. De vloerdelen zijn matte afgewerkt en hebben een voelbare houtstructuur, daardoor wordt de eiken look extra benadrukt! Ben je benieuwd naar Bentwoud Lichtbruin? Ontdek de vloer zelf en bestel een proefstaal!

Floer-ComfyClick-PVC-Harderbroek-Warmbruin-sfeer

Harderbroek Warmbruin

Ben je op zoek naar een warm bruine vloer? Bekijk deze nieuwe vloer Click PVC – Harderbroek Warmbruin. Deze vloer is inmiddels vervangen door de XL Kennemerland Warmbruin extra lange plank. Door de rigid core tussenlaag zijn deze vloeren extra sterk en zeer geschikt voor intensief huishoudelijk en zelfs commercieel gebruik! Door de luxe microvelling wordt de grootte van de plank benadrukt. Het unieke eiken uiterlijk van de doe-het-zelf vloer zorgt voor een prachtig en stijlvol interieur. Bekijk alle foto’s van deze nieuwe kleur!

Wat vind jij van deze 3 nieuwe Click PVC vloeren? Wil je nog meer voordelen ontdekken van deze click PVC vloeren? Of ben je uiteindelijk nieuwsgierig geworden naar de andere kleuren? Bekijk de hele Click PVC collectie. Heb je de voorkeur voor een visgraat vloer? Bekijk ook de Visgraat Click PVC vloeren! Voor de liefhebbers zijn er ook realistische stenen Tegel Click PVC. Hierdoor creëer je een prachtig contrast in jouw inrichting. Ontdek alle vloeren van Floer.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen