• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Lars
Leestijd: ~7 minuten

Het zijn dan wel geen mensen maar als het aan ons ligt vullen we er wel gewoon een hele ArenA mee! We introduceren je in deze blog aan onze Visgraat Toppers! Weten waarom je wel of niet voor een visgraat PVC vloer moet kiezen en welke het moet worden? Je leest het in de top 5 visgraat PVC vloeren!

Waarom een PVC visgraat vloer?

Visgraat patroon vloeren zijn al eeuwenlang terug te vinden als vloerbedekking en werden vroeger veel toegepast in de rijkere laag van de samenleving. Het patroon is onder andere terug te vinden in het indrukwekkende paleis Versailles. De laatste decennia is de vloer gelukkig veel toegankelijker geworden voor de hedendaagse consument en is hierdoor nu razend populair. Waar de vloer in 1700 standaard als houten vloer werd gelegd, zijn ze nu ook onder andere als laminaat vloeren en visgraat PVC vloeren verkrijgbaar. Wij weten natuurlijk wel waarom! Het visgraat vloer PVC geeft namelijk een uniek effect aan iedere ruimte waarin het gelegd wordt!

Visgraat vloeren in alle vormen en maten

Visgraat vloeren komen in alle vormen en maten. Hierdoor is de keuze reuze als het gaat om visgraat vloeren! Ga je voor een PVC visgraat vloer maar wil je iets anders dan de standaard? Kies dan voor het bijzondere Walvisgraat PVC! In deze vissengraat vloeren collectie vind je alleen maar PVC XL visgraat vloeren. Hoe tof is dat!?! Wil je een visgraatvloer met de vibe van een eiken houten visgraat vloer? Zoek niet verder! De visgraat laminaat vloeren collectie is dan de collectie die je zoekt. Laminaat visgraat vloeren zijn ijzersterk gemaakt en hebben een dikte van 1,2 cm! Door de dikte en het eiken laminaat vloeren uiterlijk zijn deze vloeren niet te onderscheiden van eiken houten visgraat vloeren. Voel jij de klik met click PVC? Ga dan voor een click PVC visgraat vloer en doe het leggen eenvoudig zelf! Maar nu gaan we eerst weer even terug naar het onderwerp van het artikel want jij wacht natuurlijk nog op de top 5 visgraat PVC vloeren!

Top 5 visgraat PVC vloeren

Benieuwd naar de top 5 PVC visgraat vloeren? Ontdek de Floer top 5 vloeren hier!

1. Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld

Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-Megamat-Sierlijsten-Een-Shabby-Chic-Interieur-Dat-Doe-Je-Zo
Floer Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld

De onbetwiste nummer 1: XL Visgraat PVC in de kleur Orka Onbehandeld. Het Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld is een extra grote Visgraat PVC vloer uit de Walvisgraat PVC vloeren collectie. Naast dat deze topper uniek is in afmeting, is hij dit ook in design. De nummer 1 beschikt ook nog eens over het MEGAMAT© keurmerk, hierdoor geniet je van een de extra grote afmeting, zonder afleiding van een glanzende vloer! De reden om te kiezen voor een Walvisgraat vloer? Dat hangt helemaal af van jouw persoonlijke voorkeur. De een houdt van brede vloerplanken en de ander niet. Als je benieuwd bent naar hoe deze indrukwekkende XL visgraat PVC vloer er uitziet kun je altijd een kijkje nemen op de inspiratie pagina om zo een goed idee te krijgen. Durf je het wel aan om voor een bredere vloer te gaan? Naast deze Walvisgraat vloer vind je in de Bossen PVC collectie ook extra breed PVC rechte vloeren waaruit je kunt kiezen.

Floer-Visgraat-PVC-Creme-Eiken-sfeer-perspectief-akupanel-noten
Floer Visgraat PVC – Crème Eiken

2. Visgraat PVC – Crème Eiken

Het Visgraat PVC – Crème eiken is een 100% waterbestendige vloer die door dit kenmerk een hoop voordelen met zich meebrengt. Heb je thuis kinderen? Maak je dan geen zorgen meer over het feit dat er een kans bestaat op een plasje water op de vloer. De Visgraat PVC vloeren zijn voorzien van een microvelling rondom de vloer waardoor het patroon nog duidelijker zichtbaar is. Het leggen van een PVC visgraat vloer is geen eenvoudige klus. Laat het daarom doen door een professional of bekijk de blog met FloerTube video over hoe je een visgraat PVC vloer moet leggen. De crème eiken vloer is met veel verschillende interieur stijlen te combineren. Kun je wel wat extra tips gebruiken? Ontdek hoe je het beste jouw interieur kunt stijlen in combinatie met een lichte vloer.

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Noordkaper-Natuur-sfeer-front-groot
Floer Walvisgraat Click PVC – Noordkaper Natuur

3. Walvisgraat Click PVC – Noordkaper Natuur

Floer Walvisgraat Click PVC – Noordkaper Natuur is een prachtige XL visgraat vloer PVC uit de Walvisgraat collectie. Deze natuurlijk eiken vloer is goed te combineren met verschillende woonstijlen. Combineer deze megamatte vloer met zwart stalen deuren en akupanel wandpanelen. Een andere mogelijkheid is om een minimalistisch interieur te creëren in jouw huis. Mix de vloer met lichte tinten zoals grijs- en beige kleurige accessoires en meubels om deze stijl tot leven laten komen.

Wist je dat?

De Walvisgraat Click PVC vloeren zeer eenvoudig zelf te leggen zijn dankzij de Unidrip klikverbinding. Een doe-het-zelf vloer en tevens een echte eyecatcher, een vloer die zeker tussen de top 5 visgraat PVC vloeren past!

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Narwal-Nootbruin-sfeer-perspectief-boven
Floer Walvisgraat PVC – Narwal Nootbruin

4. Walvisgraat PVC – Narwal Nootbruin

Nogmaals een XL visgraat vloeren in de top 5 visgraat PVC vloeren, je kunt er ook niet omheen. Met op nummer 4: de Walvisgraat PVC vloer in de kleur Narwal Nootbruin, een van de toppers om te overwegen als je een PVC visgraat patroon wilt. De vloeren zijn voorzien van een realistische houtlook en daardoor haast niet van echt te onderscheiden. Hiernaast blijft het een PVC vloer waardoor je dus optimaal kunt profiteren van de voordelen die dit met zich meebrengt. Je hoeft de vloer niet per se in een visgraat patroon te leggen. Experimenteer er dus op los met verschillende legverbanden. Combineer de bruin eiken kleur met donkere meubels om zo een mooi contrast te creëren in jouw interieur. Nog niet definitief voor een kleur gekozen? De PVC vloeren walvisgraat zijn in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Floer-Visgraat-Click-PVC-Kingbeek-Creme-sfeer-perspectief
Floer Visgraat Click PVC – Kingbeek Crème

5. Visgraat Click PVC – Eems Natuur Eiken

Visgraat Click PVC – Kingbeek Crème is niet voor niets één van de top 5 visgraat vloeren. Deze crème eiken vloer met klik verbinding is voorzien van alle voordelen die PVC met zich meebrengt. Het click PVC heeft een uiterst lage warmteweerstand waardoor de vloeren uitermate geschikt in combinatie met een vloerverwarming. De Kingbeek Crème is voorzien van een subtiele en luxe microvelling. Hierdoor wordt het eiken uiterlijk extra benadrukt en oogt de vloer rustiger!

PVC vloeren

Fan van PVC maar wil je toch geen visgraat vloer? Ook dan is er voldoende Floer keuze! PVC vloeren bieden diverse voordelen en mogelijkheden. Zo zijn PVC vloeren de allerbeste warmtegeleiders en daardoor ideaal te combineren met vloerverwarming. Ook ongelukjes met water zijn geen probleem voor vloeren zoals extra breed PVC of PVC tegels! Op zoek naar de perfecte combinatie tussen laminaat en PVC? Die bestaat namelijk! De doe-het-zelf Klik PVC vloeren zijn voorzien van een handige klik verbinding en daarnaast 100% waterbestendig. Hierdoor leg je klik PVC vloeren zoals betonlook tegel click PVC gemakkelijk zelf!

Is er nog iets anders dan visgraat PVC vloeren?

Zeker! Want niet alleen PVC vloeren zijn bestand tegen water. De 32 cm breed laminaat vloeren uit de Landhuis Laminaat collectie hebben namelijk een ‘waterproof’ keurmerk waardoor er maximaal 4 uur lang water op de vloer kan liggen zonder dat er schade ontstaat. Of ontdek een van de andere laminaat vloeren. Wil je graag alle Floeren nog even rustig bekijken? Bestel dan het collectieboek. Liever een vloer in het echt bekijken? Bestel dan een proefstaal of kom binnenkijken bij jouw dichtstbijzijnde Floer dealer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen