• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~2 minuten

Uitbreiding in de Landhuis Laminaat vloeren collectie! Er is een nieuwe extra breed robuust laminaat vloer toegevoegd aan de populaire XL laminaat collectie. Een bijzondere nieuwkomer met nét iets andere eigenschappen. Benieuwd? Lees er hier alles over!

Landhuis Laminaat

De Landhuis Laminaat collectie bestaat uit zes bijzondere laminaatvloeren van maar liefst 32,8 cm breedte met een doorlopend design en drie rustieke varianten. De rustieke laminaatvloeren hebben geen doorlopend eiken design en zijn voorzien van een V-groef rondom de plank. Dit benadrukt de breedte van de plank en geeft een Landhuis Laminaat vloer een bijzonder effect. Door de komst van de nieuwe laminaatvloer worden de eigenschappen van beide vloeren samengevoegd tot één laminaatvloer.

Floer-Landhuis-Laminaat-Robuust-Beige-Eiken-4-een-optisch-effect-creeren

Extra breed robuust laminaat

De nieuwe Landhuis Laminaat vloer – Robuust Beige Eik heeft een onbehandeld beige eiken kleur en een breedte van maar liefst meer dan 32 cm. Ben je benieuwd naar meer kenmerken? De nieuwe extra brede laminaatvloer heeft een andere maar geen onbekende klikverbinding, namelijk Fastclick in plaats van Variclick. Daarnaast heeft de laminaatvloer heeft een licht eiken uiterlijk, accenten van donkere noesten en een voelbare structuur. Benieuwd geworden naar deze XL laminaat vloer? Bestel een proefstaal en ontvang binnen enkele werkdagen een stukje Floer thuis!

Floer-Landhuis-Laminaat-Robuust-Beige-Eiken-10

Brede laminaat vloeren

Wil je de hele Landhuis Laminaat collectie ontdekken? Vraag het gratis Floer collectieboek aan en ontdek alle bijzondere vloeren. Alvast een aantal vloeren in het echt bewonderen? Kom langs bij het Floer Inspiratiecentrum of bezoek jouw dichtstbijzijnde Floer dealer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *