• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~2 minuten

Nieuw jaar, nieuwe laminaat Floeren!

We gaan het nieuwe jaar knallend in door een aantal nieuwe collecties te lanceren. Te beginnen met de nieuwe kleuren van de populaire Landhuis Laminaat collectie. De collectie bestaat uit extra brede laminaat planken. 32,8 cm maar liefst! Door deze unieke breedte en de authentieke voelbare hout designs is dit één van de populairste Floer collecties. De nieuwe Landhuis Laminaat collectie bestaat uit:

  • 6 vloeren met doorlopend patroon in 32,8 cm (2-V)
  • 3 rustieke designs in 32,8 cm (4-V)
  • 3 overeenkomende rustieke designs in 19 cm (4-V)

Floer_Landhuis_Laminaat_Onbehandelde_Eik nieuwe kleuren landhuis laminaat

De beste click-verbinding!

De vloeren leg je gemakkelijk en snel met de handige Variclick verbinding. De verbinding legt uiterst gemakkelijk, geeft meerdere bevestiging opties (handig in de moeilijke hoeken) en houdt de planken goed strak aangesloten. Zo kan er geen vuil de vloer binnen dringen, niet geheel onbelangrijk natuurlijk!

nieuwe kleuren landhuis laminaat

 

Floer-waterproof-icoon-laminaat-pvc-collecties

Maar er is meer nieuws..

Het laminaat is ook waterbestendig gecoat tot in de groef en dus nog beter bestand tegen vocht. De Steden en vernieuwde Landhuis collecties zijn nu ook waterproof gecoat tot in de groef! Dit maakt de vloeren watervast en nog beter geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Het laminaat kan een plas water buiten de vloer houden met een maximum van 4 uur! Ontdek deze en de vele andere voordelen in onderstaande video!

 

Voordelen Video

Alle kleuren bekijken?

Nieuwsgierig geworden naar alle kleuren uit het nieuwe assortiment? Bekijk hier de nieuwe kleuren van de extra brede Landhuis Laminaat collectie. Volgende week is de update van het Floer Click PVC aan de beurt, dus blijf ons volgen!

 

Floer_Landhuis_Laminaat_Rustiek_Bruine_Eik_Sfeer nieuwe kleuren landhuis laminaat

Bekijk ook eens de andere vloeren in het assortiment

In het assortiment vind je andere laminaat vloeren zoals het Floer Authentiek Laminaat – Gerookt Wit Geolied. Naast laminaat vloeren vind je ook PVC vloeren in het assortiment. Deze 100% waterbestendige vloeren zijn onder andere verkrijgbaar in Klik PVC, Plak PVC, breed PVC en PVC tegel. Bestel een proefstaal van jouw favoriete Floer of kom binnenkijken bij de dichtstbijzijnde dealer!

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen