• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~2 minuten

Floer is FD Gazelle 2020! Door het winnen van een FD Gazellen Award 2020 behoren we tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

FD Gazellen Awards 2020

Maar wat houdt het in? De FD Gazellen Awards is een prestigieuze ondernemersprijs, uitgeroepen door Het Financieele Dagblad. De awards worden gegeven aan de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om hiervoor in aanmerking te komen moet een onderneming voldoen aan verschillende criteria. Een bedrijf kwalificeert zich door drie jaar op een rij een duidelijke groei te laten zien in onder andere omzet, winst en medewerkers. De organisaties zijn onderverdeeld in groot, middelgroot en klein aan de hand van de behaalde omzet. Daarnaast zijn de bedrijven per regio verdeeld: Noord, Zuid, Oost en West Nederland. In elke categorie worden er drie extra prijzen uitgedeeld; een bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award aan de top drie.

Floer FD Gazellen 2020

Floer is FD Gazelle 2020

Floer mag zichzelf FD Gazelle noemen en daar zijn we natuurlijk trots op. Midden november horen we of we naast de FD Gazellen Award ook een bronzen, zilveren of gouden Award hebben gewonnen. Winnen we één van deze extra prijzen? Dan zullen we dit natuurlijk bekend maken.

Meer Floer nieuws? Houd de blogs in de gaten.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen