• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~2 minuten

Voor de tweede keer op een rij behoort Floer tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland! Floer is namelijk FD Gazelle 2021 en daar zijn we uiteraard erg trots op.

FD Gazelle 2021

Floer FD gazellen awards 2021De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 18de keer uitgereikt door Het Financieel Dagblad. De prestigieuze ondernemersprijs wordt aan de in totaal 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland gegeven. Om kans te maken op deze prijs moeten bedrijven voldoen aan bepaalde criteria. Zo wordt er onder andere gekeken naar winst, omzetgroei en het aantal medewerkers van de betreffende organisatie. Aan de hand van de behaalde omzet worden de organisatie onderverdeeld in drie verschillende categorieën: groot, middelgroot en klein. Daarnaast worden bedrijven ingedeeld op basis van de locatie waar deze gevestigd zijn in één van de vier regio’s: Noord, Zuid, Oost en West Nederland.

FD Gazellen Awards

Floer mag zichzelf dit jaar weer FD Gazelle noemen. Daarnaast wordt tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards de snelst groeiende organisatie per regio bekend gemaakt. Hierdoor maken de Gazellen van 2021 ook kans op een bronzen, zilveren of een gouden award. Deze uitreiking zal eind november plaats vinden. Wil jij op de hoogte blijven over de FD Gazellen Awards? Volg Floer online en blijf op de hoogte!

Floer nieuws

Benieuwd naar meer Floer nieuws? Of kan jij wat extra inspiratie gebruiken? Vraag de Floer catalogus aan of kom binnenkijken bij Floer klanten! Benieuwd hoe jouw favoriete Floer er bij jouw thuis uit ziet? Bestel een proefstaal via de website en ontvang een staal thuis.

Gratis Collectieboek? ^

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen