• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~2 minuten

Voor de tweede keer op een rij behoort Floer tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland! Floer is namelijk FD Gazelle 2021 en daar zijn we uiteraard erg trots op.

FD Gazellen Awards

Floer FD gazellen awards 2021De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 18de keer uitgereikt door Het Financieel Dagblad. De prestigieuze ondernemersprijs wordt aan de in totaal 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland gegeven. Om kans te maken op deze prijs moeten bedrijven voldoen aan bepaalde criteria. Zo wordt er onder andere gekeken naar winst, omzetgroei en het aantal medewerkers van de betreffende organisatie. Aan de hand van de behaalde omzet worden de organisatie onderverdeeld in drie verschillende categorieën: groot, middelgroot en klein. Daarnaast worden bedrijven ingedeeld op basis van de locatie waar deze gevestigd zijn in één van de vier regio’s: Noord, Zuid, Oost en West Nederland.

Floer FD Gazelle 2021

Floer mag zichzelf dit jaar voor de tweede keer op een rij weer FD Gazelle noemen! Tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards zijn de snelst groeiende organisaties per regio bekend gemaakt waaruit bleek dat Floer de 5de plek heeft behaald in de categorie Klein in regio Noord. Daarnaast staat Floer in de Top 100 snelst groeiende bedrijven in Nederland, ook wel de snelst groeiende FD Gazellen genoemd!

Floer nieuws

Benieuwd naar meer Floer nieuws? Of kan jij wat extra inspiratie gebruiken? Vraag de Floer catalogus aan of kom binnenkijken bij Floer klanten! Benieuwd hoe jouw favoriete Floer er bij jouw thuis uit ziet? Bestel een proefstaal via de website en ontvang een staal thuis.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen