• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Floor
Leestijd: ~4 minuten

Trends in interieur land vliegen razendsnel voorbij. Kleuren verkleuren, vormen veranderen en materialen verwisselen. Maar er is ook een tijd van komen en blijven. De ene trend is immers de andere niet. De zwarte keuken trend is geliefd én gevestigd in het interieur en styling landschap. Maar met welke vloer combineer je een zwarte keuken?

Het hart in huis

Even gauw een snack pakken voor tussendoor, sfeervol dineren bij kaarslicht of samen proosten met een wijntje. Een keuken is de plek in huis waar iedereen samenkomt en het hart van jouw woning. Ben je verliefd geworden op de charme van een mat zwarte keuken? Dankzij de serene stijl van een donkere keuken kan je met deze basis alle kanten op!

Floer-Walvisgraat-PVC-vloer-Noordkaper-Natuur-klant-interieur
Floer Walvisgraat PVC – Noordkaper Natuur

Wrap it up!

Ken jij ‘wrappen’ al? Door de keuken te laten wrappen wordt deze letterlijk verpakt in zwarte folie. Hierdoor creëer je op een betaalbare manier een totaal andere stijl in huis. Het is dé mogelijkheid om jouw oude keuken een nieuw uiterlijk te geven.

Welke vloer past bij een zwarte keuken?

Door de donkere basis kan je met een nieuwe vloer alle kanten op. De ideale vloer voor jouw zwarte keuken? Een visgraatvloer! Dankzij de stoere uitstraling van een zwarte keuken past een patroonvloer perfect! Heb je gekozen voor een kookeiland of een schiereiland in de keuken? Het visgraat patroon sluit volledig aan in deze gitzwarte trend. Je kunt natuurlijk kiezen voor één van de mooie Visgraat Laminaat vloeren. Door de dikte van plank (1,2 cm!) zijn deze vloeren wel bestand tegen een stootje!

Ben je op zoek naar een visgraatvloer maar heb je de voorkeur voor een iets rustiger vloeroppervlakte? Kies voor een Walvisgraat Click PVC vloer. Dankzij de grote planken van deze XL visgraat vloeren vormen er minder punten in het totale vloeroppervlakte. Bekijk de video en ontdek meer verschillen tussen walvisgraat en visgraat vloeren.

Zwart & onbehandeld eiken

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de luxueuze match van een lichte vloer met een mat zwarte keuken. De donkere trendy keuken wordt veelal gecombineerd met een vloer in een licht eiken tint of een onbehandeld eiken uiterlijk. Doordat de natuurlijke tinten zich verenigen met het zwart van de keuken ontwikkelt er in de woning een intieme sfeer. Bovendien voegt de kleur van de vloer warmte toe aan de karakteristieke donkere kleur van de keuken en vormt het samen een strak, modieus en krachtig geheel. Of zoals we in Groningen zeggen: het ziet er schier uit!

Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-zwarte-keuken-zwart
Floer Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld en een mat zwarte keuken

Ben je geen fan van visgraat maar wil jij jouw zwarte keuken wel combineren met een trendy vloer? Extra breed laminaat zorgt voor een optisch effect in huis. Accentueer het zwart in je interieur door te kiezen voor een licht eiken vloer. Fleur het op met een Floer, wat groen hier en daar, houten accessoires en maak jouw woning met zwarte keuken helemaal af.

 

Kijk binnen bij

Nieuwsgierig geworden naar de combinatie van een zwarte keuken en een onbehandeld eiken vloer?
Laat je inspireren & kom binnenkijken bij deze Floer klanten!

Heb je de voorkeur voor een andere type vloer? Naast de gouden combinatie van een licht eiken visgraat PVC vloer met een donkere keuken zijn er natuurlijk nog meer prachtige mogelijkheden! Heb jij iets anders op het oog of ben je #gefloerd met een andere vloer? Combineer je bijvoorbeeld een click PVC vloer met een hoogglans witte keuken? Of ga jij voor een stoere cement look keuken en zoek je een strakke beton look tegel PVC vloer? De combinatie mogelijkheden zijn eindeloos. Tag Floer in jouw foto en laat ons binnenkijken! Ontdek het volledige vloeren assortiment!

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen