• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~4 minuten

Groot nieuws! Al maanden lang zijn we er achter de schermen druk mee en nu mogen we het eindelijk delen. Ben je benieuwd naar de enorme wijziging en wil je meer weten over de nieuwe plak PVC vloeren? Lees er hier alles over!

Nieuwe plak PVC vloeren

Er zijn 28 vloeren (!) uit verschillende collecties gehaald én 28 nieuwe PVC vloeren toegevoegd. Om welke collecties het gaat? Geen zorgen, er zijn geen wijzigingen in de populaire Walvisgraat PVC collectie.

Alle vloeren uit de Bossen PVC en Tegel PVC collecties zijn gewijzigd en vervangen door nieuwe vloeren. En dat niet alleen, de Bossen PVC vloeren is ook flink gegroeid! Er zijn nu niet 8 maar in totaal 16 nieuwe PVC vloeren toegevoegd aan de Bossen PVC collectie. Ook de Tegel PVC collectie heeft een flinke upgrade gehad, de collectie bestaat nu uit 8 realistische stenen design vloer tegels. Naast deze twee collecties is ook de populaire Dorpen PVC collectie gewijzigd. Maar niet van al deze vloeren konden we afscheid nemen. We hebben ervoor gekozen om 4 van de 16 populaire vloeren te houden en 4 nieuwe kleuren toegevoegd. Wil jij weten welke vloeren er wel uit het assortiment zijn gegaan en of jouw favoriete vloer er nog bij zit? Ontdek het allemaal!

Floer-Bossen-PVC-Wendelbos-Licht-Eiken-Interieur
Floer Bossen PVC vloer – Wendelbos Licht Eiken

 

Bossen PVC vloeren

De collectie bestaat uit 16 prachtige eiken PVC vloeren. Waarom de naam Bossen PVC? De PVC vloer planken zijn extra breed en lang én voorzien van een natuurgetrouw eiken uiterlijk. Er zijn schitterende licht eiken vloeren, bijzondere donker eiken PVC vloeren en zelfs stijlvolle PVC vloeren in de kleur wit, grijs en noten bruin. Doordat we hebben gekozen voor zoveel verschillende kleuren is het Bossen PVC een weergaloze collectie geworden.

De dryback PVC vloeren kunnen verlijmd gelegd worden en zijn afgewerkt met een luxe microvelling. Dankzij de grote hoeveelheid diverse planken in een vloer en het natuurgetrouwe eiken uiterlijk is een Bossen PVC vloer één voor op jouw wensenlijstje. Van alle oude Bossen PVC vloeren hebben we afscheid genomen. Deze vloeren zijn uitlopend beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Dorpen PVC

Het Dorpen PVC hebben we echter niet volledig aangepast. We konden namelijk niet van alle vloeren uit deze populaire PVC vloeren collectie afscheid nemen. Daardoor hebben we gekozen voor 4 nieuwe Dorpen PVC vloeren en houden we vier huidige kleuren. Gecombineerd met elkaar is dit de nieuwe Dorpen PVC collectie. We houden de kleuren Geldrop Gerookt, Nispen Natuurlijk, Winssen Witgrijs en Onnen Onbehandeld. Aangevuld met de vier nieuwe kleuren is ook deze PVC collectie compleet.

Tegel PVC

Heb je de voorkeur voor een plavuizen vloer maar wil je liever geen echte tegels? Maak dan een keuze uit één van de 8 nieuwe plak PVC tegel vloeren! Door het levensechte stenen uiterlijk en het materiaal waaruit ze bestaan hebben we tegel PVC vloeren geproduceerd die warm en zacht voelen en het uiterlijk van een stenen plavuizen tegel hebben. Ben je op zoek naar een tegel PVC vloer dat lijkt op echt marmer? Of wil je een tegel in bijvoorbeeld de kleur zwart leisteen? Of het nou gaat om de badkamer, keuken of zelfs de woonkamer, met de nieuwe PVC tegels zoals het Floer Tegel PVC – Graniet Gemeleerd kan het allemaal! Kies voor één van de nieuwe plak PVC tegels en ontdek het bijzondere stenen uiterlijk. De oude Tegel PVC vloeren zijn uitlopend beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Floer-Tegel-PVC-Vloer-Marmer-Lichtgrijs nieuwe plak pvc vloeren

Schoon en veilig PVC

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-vloer-Cetus-Creme-interieur-woonkamer
Floer Walvisgraat PVC – Cetus Creme

Wat deze PVC vloeren zo bijzonder maakt? Naast het design op de PVC vloeren en de jarenlange garantie is er nog iets bijzonders aan deze Floeren. De vloeren bestaan namelijk uit extra schoon PVC! We stellen hoge eisen aan de PVC vloeren en kiezen daarom altijd voor schoon en veilig PVC. Zo zijn de Walvisgraat PVC en Visgraat PVC vloeren voorzien van het REACH certificaat en Emissiewaarde A+ label. Hoe dit zit bij deze nieuwe PVC vloeren? Naast het REACH keurmerk en Emissiewaarde A+ zijn deze vloeren geproduceerd uit olie afkomstig van sojabonen. Hierdoor zijn de nieuwe PVC vloeren extra schoon en veilig in gebruik en dragen ze bij aan een gezond binnenmilieu!

Heb jij één van de nieuwe plak PVC vloeren op het oog en wil je meer weten? Bestel alvast een proefstaal en bekijk jouw favoriete vloer thuis. Benieuwd naar alle Floer collecties en heb je inspiratie nodig? Vraag dan de Floer catalogus gratis aan. Wil je liever een Floer die je zelf kunt leggen? Kies dan voor een Click PVC vloer of ontdek alle vloeren van Floer. Vragen? Neem contact op via social media of de mail! We helpen je graag verder.

Gratis Collectieboek?

Gratis Collectieboek?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen