• 15 - 35 Jaar Garantie
 • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~3 minuten

Sla de plank niet mis, ga voor walvis! Nu geen Walvisgraat Laminaat of Walvisgraat PVC, maar een samenvoeging van deze twee voortreffelijke producten, Walvisgraat Click PVC! Deze nieuwe collectie biedt jou de mogelijkheid om een volledig waterbestendige doe-het-zelf vloer in huis te halen. Met de vijf nieuwe parels in de Walvisgraat Click PVC collectie ben je zeker van een Megamatte vloer waar jij mee kan shinen🤔. Ontdek de Walvisgraat Click PVC collectie!

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Bryde-Bruin-sfeer-perspectief-walvisgraat-pvc-klik
Floer Walvisgraat Click PVC – Bryde Bruin

Click PVC Walvisgraat vloeren

Bij Floer volgen we altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Onze afdeling productontwikkeling heeft met succes de glans van PVC vloeren weten te elimineren, waardoor de Walvisgraat PVC-vloeren nu zijn uitgerust met de MEGAMAT afwerking. Maar dat is nog niet alles; we zijn er ook in geslaagd om de Walvisgraat PVC vloeren op de markt te brengen met een handige klikverbinding. Hierdoor bestaat de XL visgraat collectie uit 5 klik PVC vloeren, waaronder de kleuren Orka Onbehandeld, Noordkaper Natuur, Bryde Bruin, Balein Beige en Narwal Nootbruin.

Voordelen van Walvisgraat PVC en Laminaat samengevoegd

Walvisgraat Click PVC combineert de elegantie van een XL visgraatpatroon met de voordelen van zowel Plak PVC als Laminaat. Klinkt dat niet als een droom die uitkomt? De vloeren zijn 100% waterbestendig, wat ze zeer onderhoudsvriendelijk maakt. Bovendien zijn het echte doe-het-zelf vloeren. Dankzij de Unidrop klikverbinding van de Click PVC vloer is deze uiterst eenvoudig te leggen. Je hebt enkel een rubberen hamer nodig om de vloerdelen een laatste tik te geven en de vloer ligt als gegoten. Wel zo makkelijk! Wil je tevens genieten van warme voeten in de winter? Geen probleem! De Walvisgraat Click PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Balein-Beige-sfeer-front-groot
Floer Walvisgraat Click PVC – Balein Beige

Walvisgraat PVC klik

De nieuwe Walvisgraat PVC klik collectie van Floer heeft een innovatieve MEGAMAT-afwerking. Deze speciale afwerking verwijdert de typische glans die traditionele PVC vloeren vaak kenmerkt. Het resultaat is een prachtige, matte uitstraling die je interieur een moderne look geeft. Daarnaast beschikken de XL visgraat vloeren over een voelbare houtstructuur, dankzij deze structuur zijn de vloeren vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten parket vloer. De vloeren hebben een gebruisklasse van 23/ 33/ 42, waardoor de vloeren geschikt zijn voor zowel huishoudelijke als industriële omgevingen. Bovendien zijn de vloeren milieuvriendelijk en voorzien van meerdere keurmerken en certificaten.

Wil je toch niet groots uitpakken? Bekijk dan onze standaard visgraat click PVC vloeren. Wil je een van de XL visgraat doe-het-zelf vloeren in het echt zien, of een van onze andere vloeren? Vraag eenvoudig een proefstaal aan of neem een kijkje bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Liever plak PVC?

Deze vijf eiken Walvisgraat Click PVC vloeren zijn ook verkrijgbaar in de Walvisgraat PVC collectie. Hierdoor hoef jij alleen maar te kijken naar welke type vloer het beste bij jouw situatie past en welke kleur jouw favoriet is! Gaat de voorkeur uit naar een verlijmbare PVC vloer? Of wil je een vloer die je makkelijk zelf kunt leggen? Welke Floer je uit deze twee collecties ook kiest, met een walvis sla je de plank niet mis!

2 reacties - “Walvisgraat Click PVC | Nieuw bij Floer”

 • Goede dag
  Ik heb 2 honden en ik heb gehoord dat pvc krast is dit zo
  Nu heb ik plavuizen die kunnen tegen stootje
  Wil eerlijk antwoord het mag niet krassen
  Gr carla kruis

  • Hi Carla,

   Bedankt voor je vraag! PVC vloeren zijn in vergelijking met laminaatvloeren gevoeliger zijn voor krassen. Dit komt door het materiaal waar deze vloeren van gemaakt zijn. Doordat PVC een zachter product is dan laminaat, is de kans op het ontstaan van krassen iets groter. Echter gaat het bij PVC vloeren vrijwel altijd om slijtage aan de slijtlaag, waardoor deze krasjes niet in het design van de vloer zitten. Dit biedt weer mogelijkheden. Krasjes in PVC zijn namelijk gemakkelijk weg te werken met behulp van een PVC polish. Dit vult de kras als het ware op en biedt een extra beschermlaag aan de rest van de vloer. Plavuizen zijn natuurlijk gemaakt van een massiever materiaal en daardoor goed bestand tegen krassen. Maar, dit is het verhaal door de verschillende materialen te vergelijken met elkaar natuurlijk. Dit hoeft niet te betekenen dat de honden krassen veroorzaken op een PVC vloer. Het ligt er natuurlijk een beetje aan hoe zij omgaan met de vloer. Mocht je nog advies nodig hebben, we helpen graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen