• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~3 minuten

Je muur Floeren? Het kan! Met de Akupanel wandpanelen van Floer geef je je muur in een handomdraai een volledige make over. Deze stijlvolle wandpanelen verbeteren de akoestiek in de ruimte, wat resulteert in een minder ‘hol’ geluid in de kamer. Ben je benieuwd naar deze tijdloze wand panelen die in elk interieur passen? Lees dan verder en ontdek!

Floer-Akupanel-wandpaneel-mokka-zwart-eiken-sfeer
Floer Akupanel Wandpanelen – Mokka Zwart Eiken

Floer Akupanel Wandpanelen

Met de Akupanel wandpanelen van Floer geef je je muur in een handomdraai een volledige make-over. Deze stijlvolle wandpanelen verbeteren de akoestiek in de ruimte en zijn een aanwinst in ieder interieur. De akoestische panelen van Floer worden per stuk geleverd. Ze hebben een breedte van 60 cm en een lengte van 300 cm. Door deze lengte dekken de wandpanelen in de meeste gevallen in één keer de gehele muur, zonder enige tekortkomingen. De nieuwe houten muur panelen zijn toegevoegd aan de Floer Akupanel Wandpanelen collectie en zijn verkrijgbaar in verschillende hout tinten: Onbehandeld Eiken, Licht Essen, Mahonie Naturel, Mokka Zwart Eiken en Lichtbruin Noten.

Akoestische panelen

De muur panelen zijn gemaakt van houten lamellen met een core van MDF en een coating van realistische houtfineer, met achterop een laag gerecycled zwart vilt welke zorgt voor een verbeterde akoestiek en geluidsabsorptie. Het bevestigen van Akupanel muurpanelen aan de wand wordt extra eenvoudig door gebruik te maken van schroeven of Floer High Tack Kit. De akoestische panelen zijn onafgebroken naast elkaar te plaatsen. Dit in combinatie met de vele voordelen van de wandpanelen zorgt ervoor dat een Floer Akupanel XL een aanwinst is voor ieder interieur! Combineer een houten wandpaneel met een trendy visgraat laminaat vloer!

Floer-Wandpanelen-Akupanel-XL-Lichtbruin-Noten-product-sfeer-
Floer Wandpanelen Akupanel XL – Lichtbruin Noten

Houten wandpanelen

Galmt jouw ruimte en wil je dit stijlvol en trendy oplossen? Of wil je simpelweg je muur opfrissen met een nieuw uiterlijk? De wand panelen zijn eenvoudig en gemakkelijk te bevestigen aan de muur. Floer je muur met een echte eye-catcher die in elke ruimte past, ongeacht het interieur! Benieuwd naar hoe deze stoere houten wandpanelen staan in jouw huis? Bestel een proefstaal en ontdek het zelf!

Een nieuwe look voor je wand met Floer, zonder gedoe!

Benieuwd hoe je dit combineert met jouw favoriete vloer?

Ontdek het unieke Walvisgraat PVC in prachtige, eiken kleuren. De grote visgraat PVC vloeren dragen bij aan een stijlvolle sfeer in huis! Combineer een walvisgraat PVC vloer met een houten wandpaneel een creëer een tijdloos en luxe interieur. Ben jij juist op zoek naar een unieke laminaatvloer? Extra breed laminaat uit de Landhuis Laminaat en Steden Laminaat vloeren collectie bieden dankzij de waterbestendige coating en unieke designs vele voordelen! Meer vloeren zien? Ontdek ze allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen