• 15 - 35 Jaar Garantie
 • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~3 minuten

Je bent helemaal weg van het uiterlijk van de Natuur Click PVC – Berner Bruin, maar je wilt hem liever in XL visgraat? Geen zorgen! Dezelfde prachtige kleur is ook verkrijgbaar in het Walvisgraat PVC assortiment. Maar dan loop je tegen een ander probleem aan: jouw woning is niet geschikt voor plak PVC. Ook dat is geen probleem! De Bryde Bruin is verkrijgbaar in zowel rechte planken als het visgraatpatroon, van plak PVC tot Click PVC. De keuze is dus reuze! Ontdek hier alle Bryde Bruin varianten.

Floer-Bryde-Bruin-varianten-overzicht

Dezelfde kleur, een andere Floer

“Is het ook mogelijk om de bruine kleur in rechte plank te krijgen? Ik wil namelijk geen visgraat.”
“Kan ik de Bryde Bruin ook zelf installeren” “Is deze ook beschikbaar met een klikverbinding?”

Dit zijn slechts enkele veelvoorkomende vragen die we vaak krijgen. We zullen nu definitief antwoord geven op al deze vragen, en het antwoord is een duidelijke JA! Ja, de Bryde Bruin is ook verkrijgbaar als een rechte plank. Ja, je kunt deze vloer recht leggen, maar waarom zou je dat doen als je ook kunt kiezen voor een rechte plak PVC of een click PVC vloer in grotere afmetingen? Alle Walvisgraat PVC vloeren zijn ook beschikbaar in de Walvisgraat Click PVC collectie. Zoals je kunt zien, zijn er talloze opties! Om het overzichtelijk te maken, hebben we hieronder alle beschikbare varianten voor je op een rijtje gezet. Ze hebben dezelfde afwerking, structuur, warmteweerstand, enzovoort. Het verschil zit hem in het type vloeren en de afmetingen!

Floer-Walvisgraat-PVC-Bryde-Bruin-sfeer-perspectief-boven
Walvisgraat (Click) PVC in de kleur Bryde Bruin
 1. Walvisgraat PVC – Bryde Bruin
  Een van de populairste vloeren in de kleur Bryde Bruin; XL Visgraat PVC. De Walvisgraat PVC vloer is een extra grote visgraat vloer die rechtstreeks verlijmd wordt op de ondergrond.
 2. Walvisgraat Click PVC – Bryde Bruin
  Liever de vloer zelf installeren? Dan is de Walvisgraat Click PVC vloer de juiste optie. Met de handige verbinding klik je de vloeren erg eenvoudig in elkaar
 3. Visgraat PVC – Natuur Eiken
  Hou je het liever wat subtieler? Ga dan voor het standaard Visgraat PVC, de kleine variant van de walvisgraat PVC vloeren.
 4. Dorpen PVC – Buinen Bruin Eiken
  Liever geen (wal)visgraat? Dezelfde kleur is ook beschikbaar in rechte plank. Met een afmeting van 121,9 cm bij 22,86 cm breng jij een eigentijds uitstraling in huis met de Dorpen PVC vloer.
 5. Natuur Click PVC – Berner Bruin
  Wil je dezelfde kleur in rechte plank zelf leggen? Dan is de Natuur Eik jouw floer. De Natuur Click PVC vloer is voorzien van een handige Variclick verbinding, waardoor het leggen van deze vloer kennelijk eenvoudig is.
Floer-Visgraat-PVC-vloer-Natuur-Eiken-sfeer-topdown-groot
Floer Visgraat PVC – Natuur Eiken
Floer-Dorpen-PVC-Buinen-Bruin-topdown-sfeer
Floer Dorpen PVC – Buinen Bruin Eiken
Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Bryde-Bruin-sfeer-topdown-groot
Floer Walvisgraat Click PVC – Bryde Bruin

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen