• 15 - 35 Jaar Garantie
 • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~3 minuten

Je bent helemaal weg van de uitstraling van de Dorpen PVC – Grolloo Grijsbeige, maar zou hem liever willen hebben in XL visgraat? Geen zorgen! Dezelfde prachtige kleur is ook beschikbaar in het Walvisgraat PVC assortiment. Maar dan stuit je op een ander probleem: jouw woning is niet geschikt voor plak PVC. Ook dat is geen probleem! De Gaia Grijsbeige is verkrijgbaar in zowel rechte planken als in visgraatpatronen, zowel in plak PVC als Click PVC. De keuze is dus enorm! Bekijk hier alle varianten van Gaia Grijsbeige.

Dezelfde kleur, een andere Floer

“Is het ook mogelijk om dezelfde kleur in rechte plank te krijgen? Ik wil namelijk geen visgraat.”
“Kan ik de Gaia Grijsbeige ook zelf leggen” “Is deze ook beschikbaar met een kliksysteem?”

Zomaar een greep uit het veelgestelde vragen overzicht. Op al deze vragen geven we nu voor eens en altijd antwoord, en wel een duidelijke JA! Ja, de Noordkaper Natuur is ook beschikbaar in een rechte plank. Ja, je kunt deze vloer ook recht leggen, maar is zou je dit wel doen als je ook kunt kiezen voor een rechte plak PVC of een click PVC vloer in grotere afmetingen? En Ja! Alle Walvisgraat PVC vloeren zijn ook verkrijgbaar in de Walvisgraat Click PVC collectie. Je hebt het vast al door, er zijn talloze mogelijkheden! Voor alle duidelijkheid hebben we alle beschikbare varianten hieronder voor je op een rijtje gezet. Ze beschikken over dezelfde afwerking, structuur, warmteweerstand, enzovoort. De verschillen? type Floeren en afmetingen!

Floer-Walvisgraat-PVC-vloer-Gaia-Grijsbeige
Walvisgraat (Click) PVC in de kleur Gaia Grijsbeige
 1. Walvisgraat PVC – Gaia Grijsbeige
  De grote broer van het standaard visgraat PVC: Walvisgraat PVC. De XL visgraat PVC vloer heeft een afmeting van 91,4 x 15,2 cm. Dankzij deze unieke afmeting creëer je een ruimtelijk effect in iedere ruimte.
 2. Walvisgraat Click PVC – Gaia Grijsbeige
  Een XL visgraat vloer die eenvoudig zelf te leggen is?  Dan is de Walvisgraat Click PVC vloer wat voor jou. Dit is dezelfde Walvisgraat vloer, alleen beschikt deze over de Unidrop klikverbinding, waarmee je de vloerdelen eenvoudig in elkaar klikt.
 3. Dorpen PVC – Grolloo Grijsbeige Eiken
  Geen fan van (wal)visgraat? Dezelfde kleur is ook beschikbaar in een rechte plank vloer. Met een afmeting van 121,9 cm x 22,86 cm breng jij een eigentijds uitstraling in je woning met de Dorpen PVC vloer.
 4. Natuur Click PVC – Garda Grijsbeige
  Wil je dezelfde kleur in rechte plank zelf leggen? Dan is de Natuur Eik jouw floer. De Natuur Click PVC vloer is voorzien van een handige Variclick verbinding, waardoor het leggen van deze vloer kennelijk eenvoudig is.
Floer-Dorpen-PVC-Grolloo-Grijsbeige-Eiken-topdown-2
Floer Dorpen PVC – Grolloo Grijsbeige Eiken
Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Gaia-Grijsbeige-sfeer-topdown-groot
Floer Walvisgraat Click PVC – Gaia Grijsbeige
Floer-Natuur-Click-PVC-Garda-Grijsbeige-topdown-3
Floer Natuur Click PVC – Garda Grijsbeige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen