• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Julia
Leestijd: ~3 minuten

Och och och, zoveel nieuws de laatste tijd! Naast de make over van de Dorpen en de Walvisgraat PVC collecties, krijgt nu ook de Visgraat PVC collectie twee nieuwe MEGAMAT aanwinsten! Benieuwd welke dit zullen zijn en wat er gaat gebeuren met de rest van de collectie? Dat ontdek je natuurlijk hier!

Floer-Visgraat-PVC-Vloer-Puur-Eiken-gedraaid
Floer Visgraat PVC – Puur Eiken (MEGAMAT)

Visgraat PVC vloeren

In het begin van het afgelopen jaar hebben we de gehele Visgraat PVC collectie een make-over gegeven; 6 vernieuwde kleuren met prachtige eiken designs! Daar voegen we dus eind november 2023 een tweetal aan toe. En geen zorgen, geen van de oude kleuren zullen uit de collectie gaan! Voor de liefhebbers van lichte en natuurlijke visgraat PVC vloeren zijn er al opties, zoals de kleuren Onbehandeld Eiken en Mat Wit Eiken. Aan dit lijstje voegen we nu een twee kleuren toe: Puur en Natuur Eiken. Het design en kleur van de Puur Eiken Visgraat PVC vloer is identiek aan het super-populaire Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld. Een walvisje maar dan in een maatje kleiner 😉 En de Orka is niet de enige walvis die gedownsized is… Ook het Bryde Bruin Walvisgraat PVC is nu verkrijgbaar in visgraat formaat – deze heet Natuur Eiken.

MEGAMAT Visgraat PVC

Floer-Visgraat-PVC-Natuur-Eiken-product-topdown-V2-gedraaid
Floer Visgraat PVC – Natuur Eiken (MEGAMAT)

Zowel het Puur Eiken als het Natuur Eiken zijn uitgerust met de unieke MEGAMAT afwerking. Deze afwerking zorgt ervoor dat zonlicht geen schijn van kans maakt om reflecties te geven op je Floer! De vloeren hebben een extra realistisch eiken ontwerp en zijn voorzien van een voelbare structuur. Met een luxe en fijne microvelling rondom de plank voegen de nieuwe PVC visgraat vloeren neen stijlvol karakter toe aan je woning. De plak PVC vloeren worden verlijmd gelegd, wat zorgt voor een strak en tijdloze look in je woning. Daarnaast kan je ze ook leggen zonder plint voor een moderne uitstraling! De vloeren hebben een warmteweerstand van 0,019 m2K/W, wat lager is dan de rest van de Visgraat PVC collectie! Daardoor zijn de vloeren uiterst geschikt om te combineren met vloerverwarming en -verkoeling. De vloeren zijn gekeurd en geprezen met duurzame certificeringen, zoals FloorScore en een ISO14001 keurmerk. Bij aanschaf van een Natuur of Puur Eiken Visgraat PVC vloer ontvang je een fabrieksgarantie van 20 jaar, waardoor je uiterst lang kan genieten van je MEGAMAT Visgraat PVC vloer!

Floer-Walvisgraat-PVC-MEGAMAT-vergelijking
Floer MEGAMAT vergelijking

Meer MEGAMAT vloeren

We zijn natuurlijk uiterst blij dat we de twee nieuwe MEGAMAT Visgraat PVC kleuren mogen aankondigen, maar ook onze andere plak PVC collecties hebben een make-over gekregen! Zo zijn er nu vijf prachtige MEGAMAT Dorpen PVC kleuren, met een extra grote afmeting van 121,92 cm bij 22,86 cm. Natuurlijk is onze Walvisgraat PVC collectie ook een transformatie ondergaan, waarbij alle oude kleuren zijn vervangen door hun ultra matte tegenhangers. Wil je deze MEGAMAT vloeren in het echt ervaren? Vraag een proefstaal aan en ontdek jouw favoriete vloer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen