• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~3 minuten

In de afgelopen jaren is het thuiskantoor steeds populairder geworden. De flexibiliteit en het comfort van thuiswerken zijn ongeëvenaard. Of je nu een fulltime freelancer bent, een zakelijke professional, of gewoon af en toe vanuit huis werkt, het creëren van een productieve en comfortabele werkruimte is essentieel. Een van de factoren die vaak over het hoofd wordt gezien, maar cruciaal is voor een optimale werkomgeving, is de akoestiek in jouw thuiskantoor. Gelukkig bieden Akupanel wandpanelen een innovatieve oplossing om de akoestiek in je thuiskantoor te verbeteren. In deze blog laten we je alles weten over de akoestische panelen in jouw thuiskantoor.

Floer-Akupanel-Wandpanelen-Onbehandeld-Eiken-interieur-slaapkamer
Floer Akupanel Wandpanelen – Onbehandeld Eiken

Waarom akoestiek belangrijk is in een thuiskantoor

Akoestiek verwijst naar hoe geluid zich in een ruimte gedraagt. In een thuiskantoor kunnen slechte akoestische omstandigheden de productiviteit en het concentratievermogen van een persoon beïnvloeden. In een thuiskantoor zijn er veel bronnen van geluid, zoals verkeer buiten, gesprekken in aangrenzende kamers en elektronische apparaten. Een goede akoestische omgeving kan deze geluiden verminderen en een rustige, comfortabele werkruimte creëren. Als je constant wordt afgeleid door geluiden van buitenaf, of als het geluid in de kamer weerkaatst en een echo creëert, dan is dit een teken aan de wand dat het tijd is voor een Akupanel wandpaneel😉.

Een stijlvolle oplossing voor akoestische problemen

Akupanel wandpanelen bieden een elegante en effectieve oplossing voor de akoestische uitdagingen in jouw thuiskantoor. Ze zijn speciaal ontworpen om geluid te absorberen. Maar wat maakt Akupanel wandpanelen tot de ideale keuze voor jouw thuiskantoor? Allereerst zijn ze verkrijgbaar in diverse stijlvolle ontwerpen en afwerkingen, waardoor je het interieur van jouw thuiskantoor kunt verbeteren. Met verschillende houtsoorten en kleuropties kun je de panelen perfect laten aansluiten bij jouw inrichting.

Floer-Akupanel-Wandpaneel-Lino-Olijfgroen-Sfeer
Floer Akupanel Wandpaneel – Lino Olijfgroen

Daarnaast verminderen de panelen geluidsreflectie, wat betekent dat geluiden worden geabsorbeerd in plaats van weerkaatst. Dit zorgt voor een rustige en productieve werkomgeving. Bovendien zijn Akupanel wandpanelen gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan. Dit maakt ze tot een duurzame investering voor jouw thuiskantoor. Het beste is dat ze niet alleen geschikt zijn voor thuisgebruik; ze kunnen ook worden toegepast in commerciële kantoren, vergaderruimtes en andere ruimtes met akoestische uitdagingen. Dankzij hun akoestische functie kun je je beter concentreren en effectiever werken in jouw thuiskantoor.

Wist je dat?

Akupanel wandpanelen makkelijk zelf te installeren zijn. Je kunt ze direct aan de muur bevestigen met zwarte schroeven of High Tack Kit. Ontdek hoe je op een kinderlijk eenvoudige manier een Akupanel XL Wandpaneel monteert.

Floer-Walvisgraat-Click-PVC-Cetus-Creme-sfeer-perspectief-edit
Floer Akupanel Wandpaneel – Lichtbruin Noten

Akoestische panelen combineren met de vloer

Ben je van plan om je kantoor volledig te vernieuwen? Wellicht is het een goed moment om ook de vloer in overweging te nemen. De keuze van de juiste vloer kan een aanzienlijke impact hebben op de algehele uitstraling van je werkruimte. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een unieke Walvisgraat Click PVC vloer, waarmee je een gevoel van ruimtelijkheid kunt creëren en een vleugje elegantie kunt toevoegen aan je kantooromgeving. Als je de voorkeur geeft aan een meer traditionele uitstraling, overweeg dan eens de extra brede Landhuis Laminaat vloeren, die je werkruimte een tijdloze charme en warmte geven. Neem je kantoorruimte helemaal op de schop en ga voor Floer op de vloer en de wand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen