• 15 - 35 Jaar Garantie
 • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~3 minuten

Je bent helemaal weg van het uiterlijk van de Dorpen PVC – Noordwijk Natuur Eiken, maar je wilt hem liever in XL visgraat? Geen zorgen! Dezelfde prachtige kleur is ook verkrijgbaar in het Walvisgraat PVC assortiment. Maar dan loop je tegen een ander probleem aan: jouw woning is niet geschikt voor plak PVC. Ook dat is geen punt! De Noordkaper Natuur is verkrijgbaar in zowel rechte planken als het visgraatpatroon, van plak PVC tot Click PVC. De keuze is dus reuze! Ontdek hier alle Noordkaper Natuur varianten.

Floer-Dezelfde-kleur-andere-vloer-overzicht-natuur-eiken

Dezelfde kleur, een andere Floer

“Is het ook mogelijk om dezelfde kleur in rechte plank te krijgen? Ik wil namelijk geen visgraat.”
“Kan ik de Noordkaper Natuur ook zelf leggen” “Is deze ook beschikbaar met een kliksysteem?”

Zomaar een greep uit het veelgestelde vragen overzicht. Op al deze vragen geven we nu voor eens en altijd antwoord, en wel een duidelijke JA! Ja, de Noordkaper Natuur is ook beschikbaar in een rechte plank. Ja, je kunt deze vloer ook recht leggen, maar is zou je dit wel doen als je ook kunt kiezen voor een rechte plak PVC of een click PVC vloer in grotere afmetingen? En Ja! Alle Walvisgraat PVC vloeren zijn ook verkrijgbaar in de Walvisgraat Click PVC collectie. Je hebt het vast al door, er zijn talloze mogelijkheden! Voor alle duidelijkheid hebben we alle beschikbare varianten hieronder voor je op een rijtje gezet. Ze beschikken over dezelfde afwerking, structuur, warmteweerstand, enzovoort. De verschillen? type Floeren en afmetingen!

 1. Floer-Walvisgraat-PVC-vloer-Noordkaper-Natuur-klant-interieur
  Walvisgraat (Click) PVC in de kleur Noordkaper Natuur

  Walvisgraat PVC – Noordkaper Natuur
  De populairste vloer in de kleur Noordkaper Natuur; XL Visgraat PVC. De Walvisgraat PVC vloer is een extra grote visgraat vloer die rechtstreeks verlijmd wordt op de ondergrond.

 2. Dorpen PVC – Noordwijk Natuur Eiken
  Geen fan van (wal)visgraat? Dezelfde kleur is ook beschikbaar in rechte plank. Met een lengte van 121,9 cm en een breedte van 22,86 cm breng jij een eigentijds uitstraling in huis met de Dorpen PVC vloer.
 3. Hongaarse Punt PVC – Natuur Eiken
  De kiest liever voor visgraat, de ander is op zoek naar nog iets uniekers. Hongaarse Punt PVC vloeren zorgen voor een bijzonder effect in huis, bekijk de prachtige Hongaarse Punt PVC vloer in de kleur Natuur Eiken, exact gekijk aan de Noordwijk Natuur Eiken en de Noordkaper Natuur.
 4. Walvisgraat Click PVC – Noordkaper Natuur
  Liever de vloer eenvoudig zelf leggen? Dan is de Walvisgraat Click PVC vloer wat voor jou. Dit is dezelfde Walvisgraat vloer, alleen beschikt deze over de Unidrop klikverbinding. Hiermee klik je de vloeren eenvoudig in elkaar.
 5. Landhuis Click PVC – Natuur Eik
  Wil je dezelfde kleur in rechte plank zelf leggen? Dan is de Natuur Eik jouw floer. De Landhuis Click PVC vloer is voorzien van een handige i4F verbinding, waardoor het leggen van deze vloer kennelijk eenvoudig is.
Floer-Landhuis-Click-PVC-Natuur-Eik-sfeer-topdown
Floer Landhuis Click PVC – Natuur Eik
Floer-Walvisgraat-PVC-Noordkaper-Natuur-sfeer-topdown-groot-welke-walvisgraat-vloeren-zijn-er
Floer Walvisgraat PVC – Noordkaper Natuur
Floer-Dorpen-PVC-vloer-Noordwijk-Natuur-sfeer-topdown-groot-v1
Floer Dorpen PVC – Noordwijk Natuur Eiken
Floer-Hongaarse-punt-PVC-vloer-Natuur-Eiken-topdown-sfeer-product
Floer Hongaarse Punt PVC – Natuur Eiken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Floer je trap

Dankzij de Floer Trap Overzettreden – Natuur Eiken kun je jouw hele huis in de stijl van de Noordkaper brengen, van de vloer beneden tot boven. Creëer een geheel met de massief eiken traptreden. Om het helemaal af te maken zijn er ook neuslijsten, stootborden en LED-voorbereiding in overeenkomend design!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Benieuwd naar deze kleur?

Bestel een proefstaal!

Bestel een proefstaal van de Noordkaper Natuur en ontdek deze Floer kleur! Binnen 3 werkdagen bij jou in de brievenbus.

Bestel direct