• 15 - 35 Jaar Garantie
 • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~4 minuten

Je bent helemaal weg van de kleur en het design van de Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld, maar het XL visgraatpatroon spreekt je niet helemaal aan? Geen zorgen! Dezelfde prachtige kleur is ook verkrijgbaar in het Visgraat PVC-assortiment. Maar dan loop je tegen een ander probleem aan: jouw woning is niet geschikt voor plak PVC. Ook dat is geen probleem! De Orka Onbehandeld is verkrijgbaar in zowel rechte planken als het visgraatpatroon, van plak PVC tot Click PVC. Net zoals het Walvisgraat PVC is de keuze reuze! Ontdek hier alle Orka Onbehandeld varianten.

Floer-Dezelfde-kleur-andere-vloer-overzicht-onbehandeld-eiken

Dezelfde kleur, een andere Floer

“Is de Orka Onbehandeld ook verkrijgbaar in rechte plank? Ik zoek dezelfde kleur voor boven.”
“Kan ik de Orka Onbehandeld ook recht leggen?” “Is er ook een click PVC vloer in dezelfde kleur?”

Zomaar een greep uit het veelgestelde vragen overzicht. Op al deze vragen geven we nu voor eens en altijd antwoord, en wel een volmondige JA! Ja, de Orka Onbehandeld is ook beschikbaar in een rechte plank. Ja, je kunt deze vloer ook recht leggen, maar zou je dit wel doen als je ook kunt kiezen voor een rechte plak PVC of een click PVC vloer in grotere afmetingen? En Ja! Alle Walvisgraat PVC vloeren zijn ook verkrijgbaar in de Walvisgraat Click PVC collectie. Je merkt het… De mogelijkheden zijn eindeloos! Voor alle duidelijkheid hebben we alle beschikbare varianten hieronder voor je op een rijtje gezet. Ze beschikken over dezelfde afwerking, structuur, warmteweerstand, enzovoort. Het verschil? Plankafmeting en type Floeren!

 1. Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-interieur
  Walvisgraat (Click) PVC in de kleur Orka Onbehandeld

  Dorpen PVC – Callantsoog Crèmewit Eiken

  Geen fan van visgraat? Dezelfde kleur is ook beschikbaar in rechte plank. Met een lengte van 121,9 cm en een breedte van 22,86 cm breng jij een eigentijds uitstraling in huis met de Dorpen PVC vloer.

 2. Visgraat Plak PVC – Puur Eiken
  Pak je liever wat minder groots uit? Ga dan voor het kleine broertje van het Walvisgraat PVC, het standaard Visgraat PVC.
 3. Hongaarse Punt Plak PVC – Onbehandeld Eiken
  Heb je de voorkeur voor een authentiek en bijzonder patroon? Kies voor een Hongaarse Punt PVC vloer! Wanneer je kiest voor een chevron punt patroon vloer, kies je voor vloer met MEGAMAT afwerking in een uniek patroon.
 4. Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld
  De populairste vloer in de kleur Orka Onbehandeld; Walvisgraat PVC. De Walvisgraat PVC vloer is een XL visgraat vloer die rechtstreeks verlijmd wordt op de ondergrond.
 5. Walvisgraat Click PVC – Orka Onbehandeld
  Ben je een echte doe-het-zelver? Dan is de Walvisgraat Click PVC vloer wat voor jou. Deze bevat een Unidrop verbiding waardoor je de vloeren eenvoudig in elkaar klikt.
 6. Natuur Click PVC – Ordesa Onbehandeld
  Wil je dezelfde kleur in rechte plank zelf leggen? Dan is de Ordesa Onbehandeld jouw floer. De Natuur Click PVC vloer is voorzien van een handige Variclick verbinding, waardoor het leggen van deze vloer een eitje is.

  Floer-Natuur-Click-PVC-Ordesa-Onbehandeld-product-topdown-verticaal
  Floer Natuur Click PVC – Ordesa Onbehandeld
Floer-Dorpen-PVC-Callantsoog-Creme-2-0-megamat-sfeer-topdown-aangepast
Floer Dorpen PVC – Callantsoog Crèmewit Eiken
Floer-Visgraat-PVC-vloer-Puur-Eiken-sfeer-topdown
Floer Visgraat PVC vloer – Puur Eiken

Floer je trap met Onbehandeld Eiken

Dankzij de Floer Trap Overzettreden – Onbehandeld Eiken kun je jouw hele huis in de stijl van de Orka brengen, van de vloer beneden tot boven. Creëer een volledig geheel met de massief eiken traptreden. Om het helemaal af te maken zijn er ook stootborden, neuslijsten en LED-voorbereiding in overeenkomend design!

Hongaarse punt in de kleur van Orka Onbehandeld

Maar dat is nog niet alles! We begrijpen maar als te goed dat je geen genoeg kan krijgen van deze kleur. We hebben daarom ook een nieuw product gelanceerd; een Hongaarse Punt vloer in dezelfde kleur als de Orka Onbehandeld… Genoeg keuze dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Benieuwd naar deze kleur?

Bestel een proefstaal!

Bestel een proefstaal van de Orka Onbehandeld en ontdek deze Floer kleur! Binnen 3 werkdagen bij jou in de brievenbus.

Bestel direct