• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~2 minuten

Een Visgraat Click PVC vloer met microvelling, dat is nieuw bij Floer! Vanwege een aanpassing in de Visgraat Click PVC vloer zetten we vloer kleur extra in het zonnetje. Bekijk de bijzondere visgraat PVC vloer zonder V-groef!

Visgraat Click PVC

In de Visgraat Click PVC vloeren collectie zitten een aantal bijzondere vloeren zoals click PVC visgraat in onbehandeld eiken en donkerbruin visgraat click PVC. Maar naast de bijzondere vloeren in het huidige assortiment, is er nu ook een nieuw type vloer: Visgraat Click PVC – Eems Natuur Eiken.

Eems Natuur Eiken

Een kleine aanpassing, een groot resultaat. De visgraatvloer Eems Natuur Eiken bestond al, maar hebben we een aanpassing gegeven. We hebben de V-groef weggehaald en een velling toegevoegd. Hierdoor ontstaat er een rustige click PVC visgraat vloer met een subtiele en luxe microvelling. De visgraat click PVC vloer – Eems Natuur Eiken heeft een natuurlijk licht eiken uiterlijk en geeft jouw interieur de perfecte basis. Dankzij de subtiele microvelling wordt het eiken uiterlijk extra benadrukt en oogt het click PVC visgraat vloeroppervlakte rustiger en meer een geheel.

Vanwege de matte afwerking, de zeer subtiele microvelling en prachtige kleur is de Visgraat Click PVC vloer een stijlvolle visgraatvloer om te zien!

Floer-Visgraat-Click-PVC-Eems-Natuur-Eiken-microvelling
Floer Visgraat Click PVC vloer – Eems Natuur Eiken

Click PVC visgraat vloeren

De click PVC visgraat vloeren zijn 61 cm lang en iets meer dan 12 cm breed. Daarnaast zijn de click PVC vloeren voorzien van een rigid core tussenlaag, waardoor de zware vloerdelen extra stabiel blijven liggen. In combinatie met de Rigid Click PVC Ondervloer bieden we 20 jaar garantie. Wist je bovendien dan click PVC vloeren zoals het visgraat klik PVC erg geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming? Dat komt door de extreem lage warmteweerstand van 0,039m2K/W. Het Visgraat Click PVC is ook gemakkelijk zelf te leggen doordat de vloerdelen zijn voorzien van de Unidrop klikverbinding. Benieuwd naar deze Floer? Bestel een proefstaal en ontvang een stukje thuis! Wil jij het hele Floer assortiment bekijken? Bekijk alle vloeren of vraag het gratis Floer collectieboek aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *