• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~3 minuten

Floer staat vooral bekend om haar Parket, Laminaat, PVC, Hybride Hout vloeren en akoestische wandpanelen. Maar daarnaast heeft Floer ook een assortiment Trap Overzettreden. Onlangs is dit assortiment uitgebreid met de Trap Overzettreden Onbehandeld en Natuur Eiken. Deze nieuwe Trap Overzettreden zijn beschikbaar in twee populaire PVC kleuren en kunnen worden toegepast op verschillende soorten trappen, zoals dichte, open, of wenteltrappen. Blijf lezen om te ontdekken wat deze Trap Overzettreden zo bijzonder maakt!

Floer-Trap-Overzettreden-Onbehandeld-Eiken-sfeer
Floer Trap Overzettreden – Onbehandeld Eiken

Trap combineren met de vloer

De nieuwe Trap Overzettreden zijn verkrijgbaar in de kleuren Onbehandeld Eiken en Natuur Eiken. Deze kleuren kunnen perfect worden gecombineerd met de Orka Onbehandeld en Noordkaper Natuur vloervarianten, waardoor een harmonieus geheel ontstaat. De traptreden delen niet alleen hetzelfde design en kleur, maar zijn ook voorzien van de MEGAMAT afwerking. Deze afwerking geeft niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar zorgt ook voor extra grip. Dankzij het stroeve MEGAMAT PVC zijn deze traptreden niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook erg gebruiksvriendelijk.

Open- of wenteltrap trap renoveren

Nu zit je vast te denken: “Ik zou wel graag de MEGAMAT Trap Overzettreden willen, maar ik heb een wenteltrap.” Gelukkig zijn daar de Dubbeltreden! Met de 138 cm lange dubbeltrede kun je jouw open- of wenteltrap een make-over geven met Onbehandeld of Natuur Eiken traptreden. Zoals de naam al zegt, betreft het een dubbeltrede. Wanneer je deze dus op maat door de helft zaagt, heb je dus twee treden. Met de ondertrede kan je de trede aan de onderkant voorzien van de Onbehandeld of Natuur Eiken. Vervolgens kun je de 100 cm of 130 cm lange traptreden gebruiken om aan de bovenkant te monteren. Zo kan jij de volledige traptrede voorzien van deze parels!

Floer-Trap-Overzettreden-Natuur-Eiken-Sfeer-2
Floer Trap Overzettreden – Natuur Eiken

 

Trap Overzettreden accessoires

Dankzij de massieve traptreden is het mogelijk om je vloer door te leggen van boven naar beneden. En als je echt alles in stijl wilt afwerken, hebben we ook bijpassende accessoires voor de traptreden. Denk hierbij aan stootborden in hetzelfde design en neuslijsten om de trap mooi te laten eindigen met een neus. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je het nog luxer maken met LED-voorbereiding. Deze voorbereiding is verkrijgbaar in dezelfde designs en heeft een inkeping waar je een LED-strip in kunt plaatsen. Luxer dan dit wordt het niet! Genoeg redenen dus om niet alleen op de vloer, maar ook op de trap volledig #gefloerd te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen