• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~2 minuten

Alsof het huidige aanbod in extra brede vloeren nog niet genoeg was, voegen we drie nieuwe Landhuis Laminaat vloeren toe aan onze collectie. Dit keer geen volledig nieuwe serie, maar een uitbreiding van de bestaande collectie. Want waarom iets veranderen als het al perfect is? Ontdek de nieuwe vloeren hieronder!

Floer-Landhuis-Laminaat-Lichtbruine-Eik-sfeer-front
Floer Landhuis Laminaat – Lichtbruine Eik

Extra breed laminaat

Nog niet bekend met de Burj Khalifa, het Amazonegebied of de Mount Everest van de vloeren? We praten je graag in het kort bij over wat deze vloeren zo uniek maakt. Een opvallend kenmerk is de breedte: de vloeren zijn maar liefst 32,8 cm breed! Hierdoor kunnen we ze zeker bestempelen als ‘XXL laminaat’. Daarnaast hebben ze een tweezijdige V-groef en een doorlopend patroon. Dankzij deze V-groef lijken de planken eindeloos lang, waardoor je als het ware een vloer kunt leggen zo lang als de Route 66.

Landhuis Laminaat collectie

De collectie bestaat al uit diverse vloeren, variërend van licht tot donker eiken laminaat. Daar zijn nu nog eens drie nieuwe vloeren aan toegevoegd: Robuust Pure Eik, Robuust Bruine Eik en Lichtbruine Eik. Zoals de namen al suggereren, zijn er twee robuuste vloeren toegevoegd. Maar wat maakt vloeren robuust? Dat zijn vloeren met karakteristieke kenmerken, zoals noesten en een stoere uitstraling.

Weet je het nog?

Floer-Landhuis-Laminaat-Robuust-Pure-Eik-sfeer-topdown
Floer Landhuis Laminaat – Robuust Pure Eik

Weet je de voordelen van het XXL laminaat nog niet? We vertellen je er graag meer over! Dus ga ga er maar goed voor zitten: 4 uur waterbestendig, voelbare houtstructuur, geschikt voor vloerverwarming, gebruiksklasse AC4, eenvoudige klikverbinding, Anti-kras afwerking, 20 jaar garantie, enzovoort.🤯 Zo kunnen we nog wel even door gaan, ontdek alle voordelen van breed laminaat.

Extra breed

De Landhuis Laminaat bestaat door de toevoeging van de nieuwe vloeren nu uit negen extra brede laminaatvloeren. Hierdoor zit er altijd wel een vloer bij die hand in hand gaat met jouw interieur. Ga je toch liever voor een extra brede PVC vloer? Neem dan een kijkje bij de Floer Landhuis Click PVC vloeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen