• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~2 minuten

Bij Floer introduceren we vol trots onze nieuwste collectie: de Hongaarse punt PVC vloeren! Deze vloeren zijn helemaal nieuw en hebben een unieke stijl. Hoewel de stijl en het patroon van elke vloer uniek zijn, delen ze vergelijkbare kenmerken van de Walvisgraat en Dorpen PVC vloeren. Zo zijn bijvoorbeeld voorzien van de MEGAMAT afwerking en zijn verkrijgbaar in bijpassende designs. Ontdek hieronder de nieuwe collectie Hongaarse punt PVC vloeren!

Floer-Hongaarse-punt-PVC-vloer-Natuur-Eiken-sfeer-perspectief-akupanel
Floer Hongaarse punt PVC vloer – Natuur Eiken

Hongaarse Punt PVC patroon

Zoals de naam van de collectie al aangeeft, zijn dit vloeren met een Hongaarse punt patroon. Met afmetingen van 55 x 15,9 cm en een hoek van 60 graden beloven deze vloeren een combinatie van klassieke uitstraling en moderne stijl. Misschien vraag je je af: wat betekent een hoek van 60 graden precies? Nou, er bestaan verschillende graden van Hongaarse Punt vloeren. De kopse kanten van de Floer Hongaarse punt PVC vloeren zijn geproduceerd met een hoek van 60 graden. Deze hoek zorgt voor een bijzonder stijlvol ontwerp, waardoor het patroon op een subtiele manier tot zijn recht komt. Ben je benieuwd naar alle verschillen tussen het Hongaarse punt en visgraat patroon? Ontdek alle verschillen tussen visgraat en Hongaarse punt vloeren.

Licht Eiken PVC

De vloeren zijn verkrijgbaar in twee lichte eiken PVC kleuren: Onbehandeld Eiken & Natuur Eiken. De designs zijn niet helemaal nieuw, zo zijn ze beschikbaar in diverse varianten, waaronder Dorpen PVC, Walvisgraat PVC, Walvisgraat Click en zelfs rechte plank click PVC. En dat is niet alles! Als je echt eenheid in je huis wilt creëren, bieden we ook Trap Overzettreden aan in dezelfde designs. Zo kun je naadloos de vloer laten overlopen in de trap, waardoor je huis een harmonieus geheel vormt, van top tot teen!

Floer-Hongaarse-Punt-PVC-Onbehandeld-Eiken-closeup
Floer Hongaarse Punt PVC – Onbehandeld Eiken

MEGAMAT PVC

De Hongaarse punt PVC vloeren zijn uitgerust met de bekende MEGAMAT afwerking. Ben je alleen nog niet bekend met deze bijzondere afwerking? Laat ons je er graag meer over vertellen! Dankzij deze unieke afwerking worden hinderlijke lichtreflecties geëlimineerd, wat resulteert in een eigentijdse uitstraling. Bovendien biedt de vloer extra veiligheid door de verbeterde grip op de megamatte oppervlakken. Dit is niet alleen prettig voor jouzelf, maar ook voor je gezin en zelfs je geliefde viervoeter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen