• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~4 minuten

Sinds eind vorig jaar wordt er een heel bijzonder pakket geleverd bij de levering van jouw Floer. Kijk, er gaat natuurlijk niets op tegen de levering van jouw Floer. Maar dit doosje is er niet één om in een hoekje te leggen. Het lijkt misschien wel een gewone Floer proefmonster doos, maar de inhoud (kan) van grote waarde zijn!

Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-Klantfoto-Winnaar
De eerste winnaar is bekend!

Win je aankoopbedrag terug

Jij kunt namelijk het volledige aankoopbedrag van jouw Floer terug winnen**! Ja, echt! De eerste periode is inmiddels verstreken en de eerste winnaars zijn bekend. We hebben hun bezocht, een groot bos bloemen overhandigd en weer datzelfde doosje gebracht. Je ziet het, het Floer doosje wordt op deze manier een erg graag geziene gast!

Floer Winactie

Vorig jaar zijn de gelukkigen #gefloerd met de Orka Onbehandeld van de populaire Walvisgraat PVC collectie. Bij de levering van hun Floer, ontvingen ze het bijzondere Floer doosje. Nadat ze hun vloer hadden geïnstalleerd, doorliepen ze een aantal stappen en zo konden ze mee doen met deze bijzondere actie. Zo was het insturen van een aantal foto’s van hun interieur een van de voorwaarden. Hierdoor mochten we ze onlangs feliciteren met het winnen van het volledige aankoopbedrag van hun Floer! Wil jij ook kans maken om jouw volledige aankoopbedrag terug te winnen? Lees hieronder meer!

De gelukkige winnaars

Deze gelukkige winnaars is een jong stel, woonachtig in Hoogeveen. Ze wonen er samen met hun kindje van bijna twee en hebben een kindje op komst. Jeffrey nam het Floer cadeau in ontvangst. ‘We zijn echt super blij met het winnen van deze actie! We wonen hier al een tijdje en het huis heeft een flinke verbouwing doorgemaakt. Het is nu zo goed als af, maar er staan nog wel wat punten op de agenda.’ aldus Jeffrey. ‘De indeling van de woonkamer en de keuken is vooral iets waar we lang over hebben nagedacht. Uiteindelijk hebben we gekozen voor deze opstelling. Het kookeiland staat gericht naar de woonkamer toe, zo hebben we meer contact wanneer we staan te koken en natuurlijk beter zicht op onze kleine man. Dat komt ook geregeld goed uit.’ vertelt Jeffrey verder. ‘We kwamen in aanraking met het Walvisgraat PVC doordat we opzoek gingen naar een XL visgraat PVC vloer. Toen we de Orka Onbehandeld zagen, waren we eigenlijk direct verkocht. We zijn nog steeds iedere dag erg blij met onze Floer keuze!’

Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-Klantfoto-3

Ik-Ben-Gefloerd-Floer-Winactie

Hoe maak jij kans?

Bij jouw bestelling ontvang je een pakketje met daarin jouw unieke Floer-code die je kunt gebruiken om deel te nemen aan de Floer Winactie. Hierin staan ook alle stappen beschreven hoe je deel kan nemen aan deze winactie. Ben je al #gefloerd en heb je jouw unieke Floer-code bij de hand en wil je jezelf direct aanmelden? Neem dan een kijkje op ‘Ik ben gefloerd‘! Ieder half jaar start er een nieuw termijn en kan jij je aanmelden voor deze bijzondere actie. Het huidige termijn loopt tot en met 1 juli 2024. Ontvang jij jouw Floer na 1 juli of zelfs na de zomer? Geen zorgen, na 1 juli start er weer een nieuw termijn!

De kleine letters

Heb je een Floer besteld en geen Floer Hoera, ik ben #gefloerd-doosje ontvangen? Dan voldoet jouw bestelling helaas niet aan de vooropgestelde eisen. Op deze actie zijn speciale voorwaarden van toepassing. Vraag ernaar bij jouw Floer dealer.

Houd de socials in de gaten

Blijf op de hoogte van updates en spannende aankondigingen via onze website en sociale mediakanalen. En wie weet maken we binnenkort wel bekend dat jij de volgende gelukkige winnaar bent van de Floer-winactie!

** Let op: op deze actie gelden speciale voorwaarden. Vraag jouw Floer dealer voor meer informatie.

Floer-Walvisgraat-PVC-Orka-Onbehandeld-Klantfoto-2
Floer Walvisgraat PVC – Orka Onbehandeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 70 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen