• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Druksterk en geschikt voor vloerverwarming

Floer ComfyClick Ondervloer

ComfyClick Collectie

De juiste ondersteuning voor Click PVC

Door het toevoegen van steenmineralen aan PVC is het mogelijk om een stabiel click PVC product te fabriceren. Echter worden de vloeren door de rigide mineralen kern een flink stuk zwaarder. Het is dan ook van uiterst belang een voldoende druksterke ondervloer toe te passen bij het Floer ComfyClick PVC. Dit is tevens erg belangrijk bij de ComfyClick Visgraat PVC en de ComfyClick Tegel PVC vloeren vanwege de vele verbindingen.

Zeker van 20 jaar fabrieksgarantie

Met de ComfyClick Ondervloer ben je zeker van het behoudt van de 20 jaar fabrieksgarantie op het Floer ComfyClick! Deze ondervloer heeft een druksterkte van maar liefst 400 KPA. Daarmee biedt de ondervloer voldoende weerstand aan de zware ComfyClick planken en beschermt het de verbinding van de Floer.

En meer...

Bovendien is de ComfyClick ondervloer ook volledig waterbestendig en heeft de ondervloer een zeer lage warmteweerstand van 0,009 m2 K/W. Daarmee zijn alle ComfyClick PVC vloeren van Floer en ondervloer zeer geschikt voor vloerverwarming! Ook is de ComfyClick Ondervloer brandvertragend en zorgt deze bij brand voor een minimale rookontwikkeling.

ComfyClick PVC accessoires

Ontdek de ComfyClick PVC accessoires. Zo is de aluminium tape van Floer ideaal om de ondervloer rollen met elkaar te verbinden. Deze tape zorgt voor een stabiele ligging van de ondervloer delen en is vochtwerend afgewerkt. Op zoek naar een rubberen hamer om de ComfyClick Visgraat PVC vloeren te kunnen leggen? Dankzij een zachte tik trekken de vloerdelen extra recht. Ontdek deze en meer accessoires bijpassend aan jouw PVC vloer van Floer.