• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Het lijkt de trend van het komende jaar te worden: donkere eiken vloeren. Zwart en donkere bruintinten zien we steeds vaker terug in de Nederlandse huiskamer. Waar de afgelopen jaren een witte of grijze afwerking de standaard was, zien we dit nu weer verschuiven. Bruin is hip en men durft weer voor een donkere vloer te kiezen. Een zwarte of donkerbruine vloer is tenslotte juist een perfecte neutrale basis voor lichte meubels en muren. Ontdek de zwarte en andere donkere eiken vloeren in het assortiment van Floer!

Gerookt & Grijs Geolied Eiken Parket

Steeds populairder in Floer eiken parket: De warme grijs bruine kleur van de “Gerookt & Grijs Geolied” behandeling! Deze behandeling combineert de grijze trend van de afgelopen jaren met de nieuwe hype van zwarte en donker bruine vloeren. Door het roken wordt het eiken donkerder van kleur en ontstaat er meer kleurverschil. De grijze matte olie afwerking geeft de unieke kleur aan deze eiken parket vloer.

Naar product

Carbon Zwart Visgraat

Een echte traditionele topper in de visgraat vloeren: Carbon Zwart geolied visgraat! De klassieke uitstraling van de patroon vloer krijgt extra sfeer dankzij de warme carbon olie. Doordat de vloer is geolied met een zwarte tint in plaats van gelakt of geverfd blijft de natuurlijke uitstraling van het eiken behouden.

Naar product

Dubbel Gerookt & Naturel Geolied Eiken Parket

Een eigentijdse vloer die niet is weg te denken uit de vloeren wereld: Dubbel gerookt en naturel geolied eiken parket. Door de vloer te roken wordt deze donker van kleur, ook na afwerking met een naturel olie. De warme bruine kleur was en is tijdloos en zorgt altijd voor gezelligheid. Kortom een fijne bruine basis voor een aangename leefomgeving.

Naar product