• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Doe mee & Win!

Floer Fotowedstrijd

Jet geeft weer iets weg! Deze keer geen gratis Floeren maar een cadeau voor klanten die al zijn #GEFLOERD. Heb jij een mooie Floer liggen in jouw woning? Dan kun je mee doen met onze Fotowedstrijd! Stuur ons jouw mooiste foto en maak kans op een hele mooie prijs! Lees hieronder meer.

 

#GEFLOERD

En de winnaar is… 🎉

We kregen veel foto’s en zelfs filmpjes opgestuurd en eerlijk is eerlijk, het was best lastig…

Geplaatst door Floer op Vrijdag 13 november 2020

 

We organiseren een Floer fotowedstrijd voor gefloerde klanten met een prachtige Floer in hun woning. Stuur jouw mooiste foto in en maak kans op een mooie prijs. Je kunt je foto’s inzenden via info@floer.nl of door te delen op social media via de #GEFLOERD hashtag. Vergeet niet Floer te taggen!

De prijs? Een Apple IPAD! 😱😍

De actie loopt van 1 september tot en met 31 oktober 2020. In de eerste week van november maken wij de winnaar bekend! Wil jij meedoen door een foto te plaatsen via social media? Zorg dan wel dat je account niet is afgeschermd voor de buitenwereld, zodat wij deze ook kunnen zien. Delen kan alleen via één van de volgende sociale media kanalen: Instagram, Facebook en/of Twitter.

Voorwaarden:

  • Door jouw inzending (via de email en/of social media) geef je Floer toestemming om de foto’s te gebruiken voor marketing gerelateerde doeleinden;
  • De foto moet door jou gemaakt zijn of met toestemming van de eigenaar zijn ingestuurd. Floer is niet aansprakelijk voor eventuele claims van anderen met betrekking tot copyright;
  • Op geen enkele wijze wordt deze foto actie gesponsord of zijn er andere partijen bij betrokken anders dan Floer
Ben jij ook Gefloerd? Vergeet niet om ook een review te plaatsen op social media!