• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Ik zoek naar:
Alles tonen
Floer Eiken Visgraat Parket Vloer Onbehandeld Geolied Sfeer 2

Stijlvol & Stoer Eiken Visgraat

Onbehandeld Geolied

Ontdek stijlvol & stoer eiken visgraat. De lichte muren, donkere stalen accessoires, zwarte keuken en onbehandelde eiken vloer geven de woning een stijlvol en modieus karakter. Het zorgt in deze nieuwbouw woning voor een luxueus en trendy resultaat!

Inspireer mij!
Floer Eiken Duoplank Parket - Wit Geolied Lamelparket Rustiek Eiken Multiplank - Wit Geolied-5-redenen-om-te-kiezen-voor-eiken-parket-vloeren

Rustgevend Eiken Parket

Wit Geolied

Kijk mee en beleef de rustgevende sfeer! Dit interieur straalt eigenheid en karakter uit. De planten en het vloerkleed steken prachtig af bij de wit geoliede parket vloer. De houten details en de donkere keuken zorgen voor een vintage beleving. De woning weergeeft rust en eigenheid. Een prachtige en rustige inrichting met karakter!

Inspireer mij!
Visgraat-Enkel-Gerookt-Wit-Geolied-Reuze-Floer

Vintage Visgraat

Enkel gerookt & wit geolied

Eiken reuze visgraat is hip! In een sfeervolle schipperswoning in de stad Groningen ligt het Floer reuze visgraat in de meest populaire behandeling van de afgelopen jaren: enkel gerookt met witte olie. Ontdek deze visgraat topvloer in combinatie met een prachtig minimalistische inrichting.

Inspireer mij!
Floer Eiken Visgraat Parket Vloeren Verouderd Wit Geolied Sfeer

Rustiek Visgraat

Verouderd & wit geolied

Rustiek is sfeer! In Hillegom, op de grens van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland, vinden we een verouderde visgraat Floer als basis voor een gezellige landelijke inrichting. De rustieke eiken houtsortering geeft de vloer veel noesten en barsten, een heerlijk “levende” vloer dus! Gecombineerd met unieke, warme en landelijke accessoires en meubelen ademt deze woning gezelligheid.

Inspireer mij!
Visgraat Parket Rustiek Eiken Multiplank - Carbon Zwart Geolied

Donker Visgraat

Carbon zwart geolied

Durf jij donker? Deze Floer klanten gingen op advies van hun interieurontwerpster voor een zwarte visgraat vloer. En het resultaat mag er zeker zijn! De neutraal zwarte basis geeft ontzettend veel mogelijkheden voor het combineren van kleuren. Zo staan de lichte natuurlijke houttinten van de meubelen prachtig bij deze vloer. Ook fellere kleuren als het blauwe kleed blauw doen het erg goed bij deze klassiek zwarte visgraat vloer.

Inspireer mij!
Floer-Eiken-Visgraat-Parket-Vloeren-Naturel-Geolied-Sfeer-vloer-vloeren

Klassiek Visgraat

Naturel geolied

Klassiek, stijlvol en tijdloos! In een prachtig penthouse in Amsterdam ligt de meest traditionele variant van de visgraat vloer. Met de klassieke naturel olie sluit deze eiken patroon vloer perfect aan op het stijlvolle meubilair. Het kleine formaat van de visgraat plank geeft het grote appartement optisch nog extra ruimte. Ontdek de klasse en elegantie van deze klassieke eiken visgraat Floer.

Inspireer mij!
Wit-geolied-eiken-lamel-parket-rustiek-een-witte-vloer-zo-doe-je-dat

White Wash Eiken

Wit geolied

Een witte vloer gecombineerd met grijze steigerhout meubelen. Ervaar hoe deze lichte vloer de relatief smalle woonkamer optisch vergroot. Door de banen in de lengte te leggen wordt dit verruimende effect nog eens versterkt. Samen met de eigentijdse grey wash en white wash meubelen ontstaat er een verfrissend geheel!

Inspireer mij!
Floer-lamelparket-eiken-enkel-gerookt-naturel-geolied-20-cm-breed

Landelijk Lamelparket

Enkel gerookt & geolied

Een warme bruine basis gecombineerd met een industrieel tintje! De gerookte landelijke vloer geeft, met zijn warme bruine kleur, sfeer en gezelligheid aan iedere woonsituatie. De rustieke eiken sortering is tijdloos en geeft het totale plaatje nog meer leven. Met dit ruige karakter sluit de vloer naadloos aan op bijvoorbeeld de stoere, industriële tafellampen.

Inspireer mij!

#gefloerd door Floer

Gratis Collectieboek?

Gratis Collectieboek?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen