• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Wanneer geopend?

Openingstijden

Contact opnemen?

Contact gegevens

Showroom afspraak?

Afspraak maken
P05957-OPS-w41-kh1419-2-Floer-klein

Openingstijden Online ParketShop

Maandag t/m zondag: Op afspraak

Bij Online ParketShop ben je aan het juiste adres voor click- en plak PVC vloeren, laminaatvloeren en Floer Akupanelen. Aan de Meer en Duin 56M te Lisse vind je hier alle collecties PVC en laminaat van het merk Floer!

Afspraak maken
logo_onlineparketshop-klein

Jouw Floer dealer in Lisse en omgeving!

Online ParketShop is jouw vloerenspecialist. 

De Online ParketShop is de eerste echte online vloerenwinkel en al op het internet aanwezig sinds 2001. Ons grote assortiment laminaat-, PVC-, en parketvloeren is met uitgebreide informatie op onze website terug te vinden en sinds 2005 is een groot gedeelte ook te bezichtigen in onze showroom. Het vloeren assortiment is de afgelopen jaren uitgebreid met o.a. wandpanelen en traprenovatie, waardoor het nog aantrekkelijker voor de klant wordt om bij Online ParketShop te bestellen.

Review lezen
Online-ParketShop-showroom

Contactgegevens Online ParketShop

  • Adres: Meer en Duin 56M, 2163HC, Lisse
  • Telefoon: 0252 41 77 78 
  • Mail: info@onlineparketshop.nl
  • Of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.

Door het uitgebreide assortiment, de kernwaarden service, en de betrouwbaarheid en snelheid hebben wij bij Online ParketShop al meer dan 12.000 klanten naar tevredenheid mogen helpen. Wij vinden deze kernwaarden ook terug bij het merk Floer. Daarom hebben wij een groot gedeelte in onze showroom ingericht met Floer vloeren en kijken uit naar jouw komst om met veel enthousiasme de vloeren te laten zien en al jouw vragen te beantwoorden!

Contactformulier

Review quote Ik koop al jaren bij de Online ParketShop. Betrouwbaar en duidelijke uitleg met betrekking toch keuze vloer. Met fysieke showroom wat een enorm pluspunt is. - Zaaijer uit Lisse

 

 

#GEFLOERD