• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Wanneer geopend?

Openingstijden

Contact opnemen?

Contact gegevens

Showroom afspraak?

Afspraak maken
Parketreus-profiel

Openingstijden Parketreus

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur

Bij Parketreus ben je aan het juiste adres voor Floer click PVC en laminaatvloeren. Aan de Wijngaardsweg 48a te Heerlen vind je hier alle collecties laminaat en klik PVC van het merk Floer!

Afspraak maken
Parketreus-logo

Jouw Floer dealer in Heerlen en omgeving!

Het was in 1995 toen wij, Ron & Monique, de strategische beslissing namen om uitsluitend vanuit de vestiging in Heerlen te gaan werken. We hadden, en hebben nog steeds, de overtuiging dat het ambacht ons product is. Onze kracht putten wij uit de specialisatie en deskundigheid op het gebied van laminaat-, hout- en pvc-vloeren. ‘Ambacht’ schrijven we nog steeds met een hoofdletter. Dat is ons product. 

Bij Parketreus hebben we passie en liefde voor het vak en de kunst om mensen kundig te adviseren en te begeleiden naar hun nieuwe droom vloer.

Review lezen
Floer-dealer-parketreus-showroom

Contactgegevens Parketreus

  • Adres: Wijngaardsweg 48A, 6412 PJ Heerlen
  • Telefoon: 045 523 36 99
  • Mail: info@parketreus.nl
  • Of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.

Wil je meer productinformatie krijgen, of eens lekker snuffelen naar nieuwe vloereninspiratie? Maak een afspraak bij de showroom van Parketreus. Ron en Monique van Parketreus beantwoorden al je vragen wat betreft jouw Floer laminaat en PVC!

Contactformulier

Review quote Wij zijn dik tevreden over de service en afwerking van de vloer. Wij werden goed geholpen in de winkel, zeer vriendelijk en eerlijk personeel. Het contact verliep voorspoedig en werden goed op de hoogte gehouden. - Fam. Geurts

 

 

#GEFLOERD