• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Wanneer geopend?

Openingstijden

Contact opnemen?

Contact gegevens

Showroom afspraak?

Afspraak maken
Floer-Dealer-Van-Mourik-Twello-personen

Openingstijden van Mourik

Donderdag & vrijdag: 11:00 – 17.00 uur
Zaterdag: 11:00 – 15:00 uur en ’s avonds op afspraak

Bij Van Mourik vloeren ben je aan het juiste adres voor ambachtelijke houten vloeren, PVC- en laminaatvloeren. Aan de Raccordement 109, in Twello vind je hier alle collecties Plak PVC van het merk Floer!

Afspraak maken
Floer-Dealer-Van-Mourik-Twello-logo

Jouw Floer dealer in Twello en omgeving!

Van Mourik is DE vloeren winkel in Twello en omgeving. Met een showroom vol Laminaat, Click PVC en Plak PVC vloeren is er voor iedereen wat te vinden. Bezoek je de showroom? Dan zal Debbie van Mourik je een warm welkom heten. Onder het genot van een kopje koffie of thee zal zij je diverse mogelijkheden laten zien en adviseert ze graag. Benieuwd naar klanten die jou voorgingen? Laat je inspireren of lees de ervaring van een Floer klant die jou voor ging, bij Van Mourik vloeren in Twello!

Review lezen
Floer-Dealer-Van-Mourik-Twello-showroom

Contactgegevens Van Mourik vloeren

  • Adres: Raccordement 109, 7391DH, Twello
  • Telefoon: 0571 84 96 04
  • Mail: info@vanmourik-vloeren.nl
  • Of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.

Een mooie vloer versterkt de stijl van het interieur, en ook een kleurenadvies is daarbij zeer belangrijk. De vloeren die wij leggen worden met de grootst mogelijke aandacht gelegd. Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en laat je inspireren!

Contactformulier

Review quote Prachtige parketvloer gelegd! Zeer tevreden met het product. Keurig onderhoudsmiddelen gekregen en een leuk bosje bloemen! - Fam. Van Esch uit Apeldoorn

 

 

#GEFLOERD