• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Kay
Leestijd: ~2 minuten

Het is ondertussen alweer enkele maanden geleden dat de Groningse groothandel is begonnen met het uitbouwen van het magazijn. Het Floer magazijn was namelijk na 1,5 jaar alweer te klein. Floer heeft dan eindelijk de extra 2000 m2 oppervlakte, waar de voorraden van de vloeren in opgenomen kunnen worden. Naast een nieuw magazijn komt er een loading dock voor het in- en uitladen van de vloeren.

Opbouw van magazijn vertraagd

Floer-pand-verbouwing-loods-7

In medio oktober zijn ze begonnen met het verwijderen van de klinkers en tegels. Daarna zijn ze meteen begonnen met de voorbereidingen van het nieuwe magazijn om zo stap voor stap een stukje dichter bij extra opslagruimte te komen. Niet alles is van een leien dakje gegaan, zo zijn er enkele vertragingen opgelopen tijdens het opbouwproces, waar het Nederlandse weer ook niet bij heeft geholpen.

Nog niet helemaal klaar

Waar eerst de planning was dat de verbouwing begin maart klaar zou zijn, kan de vloeren groothandel sinds april eindelijk de benodigde ruimte gebruiken om de voorraad van vloeren op te nemen. Het wachten is nog op het loadingdock om de pallets vloeren eenvoudig in ontvangst te nemen. Floer kan in ieder geval verder grote stappen vooruit maken dankzij de extra vierkante meters.

 

Floer-pand-verbouwing-loods-5

Floer-pand-verbouwing-loods-6

Floer-pand-verbouwing-loods-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen