• 15 - 35 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam
Door: Jet
Leestijd: ~2 minuten

Floer nieuws! Een nieuwe Visgraat Laminaat vloer is toegevoegd aan het assortiment. De populaire visgraat collectie is uitgebreid door de komst van de kleur Bruin Eiken. Bekijk de vloer in de video hieronder.

Visgraat Laminaat collectie

De populaire Visgraat Laminaat collectie heeft een nieuwe kleur er bij gekregen: Bruin Eiken. Daardoor zijn er nu tien prachtige visgraat laminaat vloeren waar jij uit kunt kiezen. De vloer is eenvoudig zelf te leggen dankzij de handige Fastclick verbinding. De visgraat planken hebben een lengte van 64 cm en zijn 14,3 cm breed. Door de dikte van 1,2 cm voelt de vloer aan als een levensechte houten parket vloer. Het design van de vloer bestaat uit ontzettend veel verschillende patronen waardoor nooit gelijke planken naast elkaar komen te liggen. De planken hebben een zeer realistische houten uitstraling door de Register Embossing structuur. Dit betekent dat de zichtbare en de voelbare structuur met elkaar gelijk lopen. Wil je meer weten over de verschillende structuren van de vloeren? Bekijk de FloerTube video waarin dit wordt uitgelegd. Zo weet je precies wat het voordeel is van de register embossing!

Floer-Visgraat-Laminaat-Vloer-Bruin-Eiken

Bruin Eiken

De mooie visgraat laminaat vloer heeft een prachtige bruine kleur. En ook zeker niet onbelangrijk: de patroonvloer is milieuvriendelijk geproduceerd. Dankzij de gebruiksklasse AC 6 is deze vloer ook geschikt voor zwaar commercieel gebruik. Huishoudelijk gebruik? Dan krijg je een garantie van maar liefst 35 jaar! Zelfs als je geen doorgewinterde klusser bent leg je deze vloer eenvoudig zelf. Bij alle Visgraat Laminaat vloeren is er namelijk een starterskit beschikbaar. Immers, een goed begin is het halve werk. Het Visgraat Laminaat – Bruin Eiken heeft een prachtige uitstraling en is een aanwinst voor onze Visgraat Laminaat collectie. Benieuwd geworden naar deze vloer? Bekijk alle foto’s of vraag een proefstaal aan!

Visgraat Laminaat – Bruin Eiken
Een mooie hippe kleur ideaal voor elk interieur!

Floer-Visgraat-Laminaat-Vloer-Bruin-Eiken nieuwe visgraat laminaat vloer

Lees meer Floer blogs en ontdek onder andere de nieuwe klik PVC vloeren.

Gratis Collectieboek?

Meer lezen?

Vraag het gratis Floer Collectieboek aan en blader door meer dan 80 pagina’s aan Floer inspiratie en collecties!

Aanvragen