• 15 - 30 Jaar Garantie
  • 100% duurzaam

Nog niet “gefloerd” door die ene fantastische vloer? We helpen je graag met wat inspirerende voorbeelden van klanten die jou voorgingen! We verzamelen sinds een aantal jaren foto’s en video’s van echte Floer-klanten, als inspiratiebron voor anderen. Zo proberen we je te helpen in de zoektocht naar jouw droomvloer. Heb jij ook zo’n mooie woning met een Floer als basis? Laat het ons weten met de hashtag #gefloerd en wie weet sta jij binnenkort op deze pagina!

Bekijk het prachtige reuze visgraat in een minimalistisch ingerichte stadswoning. De levend eiken vloer in een stoere industriële woning. Het moderne wit geoliede lamelparket gecombineerd met trendy grey wash meubelen of de extra brede Landhuis laminaat vloer als sfeermaker in een strakke woonomgeving.

Laat je inspireren!

Vintage Visgraat

Eiken visgraat is hip! In een sfeervolle schipperswoning in de stad Groningen ligt het Floer reuze visgraat in de meest populaire behandeling van de afgelopen jaren: enkel gerookt met witte olie. Ontdek deze visgraat topvloer in combinatie met een prachtig minimalistische inrichting.

Inspireer mij!

Landelijk Lamelparket

Een warme bruine basis gecombineerd met een industrieel tintje! De gerookte landelijke vloer geeft, met zijn warme bruine kleur, sfeer en gezelligheid aan iedere woonsituatie. De rustieke eiken sortering is tijdloos en geeft het totale plaatje nog meer leven. Met dit ruige karakter sluit de vloer naadloos aan op bijvoorbeeld de stoere, industriële tafellampen.

Inspireer mij!

White Wash Eiken

Een witte vloer gecombineerd met grijze steigerhout meubelen. Ervaar hoe deze lichte vloer de relatief smalle woonkamer optisch vergroot. Door de banen in de lengte te leggen wordt dit verruimende effect nog eens versterkt. Samen met de eigentijdse grey wash en white wash meubelen ontstaat er een verfrissend geheel!

Inspireer mij!

Robuust Laminaat

Een strakke, moderne inrichting met een luxe 32,8 cm brede laminaatvloer? Deze klant durfde het aan en het resultaat mag er zijn! Het rustieke design van het Landhuis laminaat geeft deze eigentijdse woning net dat beetje extra. Ontdek de strakke en frisse uitstraling van deze hippe inrichting met de robuuste grijs-beige vloer!

Inspireer mij!

Retro - Uniek - Vintage

Floer Laminaat Tip

Sloophout Laminaat

#gefloerd door Floer